Joan Salarich fitxa per l'Iserlohn, de la primera divisió alemanya d'hoquei patins

Format al PHC Sant Cugat des dels 4 anys jugarà a un equip que ha guanyat la Bundesliga les últimes temporades i que la campanya vinent jugarà la Lliga Europea o la Copa de la CERS

Joan Salarich Gisbert jugarà la pròxima temporada 2017-2018 al primer equip de l'ERG Iserlohn, equip de la primera divisió alemanya d'hoquei sobre patins i que en les últimes campanyes ha guanyat la lliga del seu país i ha jugat Lliga Europea. La pròxima campanya jugarà la Lliga Europea o la Copa de la CERS.

Salarich: "És una gran oportunitat que espero aprofitar"

Per a Salarich, jugar a l'ERG Iserlohn "és una gran oportunitat que espero aprofitar. Serà tot un honor poder-hi jugar. És un gran equip. Ha guanyat la Bundesliga les últimes nou temporades". En el decurs d'un Erasmus -estudia Gràfica Interactiva- a Alemanya d'agost a novembre del 2017, el santcugatenc ja va entrenar amb el que serà el seu nou equip. El santcugatenc també treballarà en una empresa alemanya.

Format al PHC Sant Cugat

El jugador santcugatenc -mig davanter- té 19 anys i des dels 4 anys que s'ha format al Patí Hoquei Club Sant Cugat, on ara defensa els equips júnior A, a Preferent, i sènior B, a Primera Catalana. Durant tres temporades també va ser entrenador de l'Escola d'Iniciació del club.

A finals d'agost, Joan Salarich, en el que serà la seva primera temporada com a jugador sènior, marxarà cap a Alemanya per iniciar la pretemporada amb el seu nou club, l'ERG Iserlohn.

 
Comentaris

Destaquem