José Andrés Vargas seguirà liderant el Valldoreix FC a 2a Catalana

El tècnic arrencarà la seva 7a temporada amb el Valldoreix FC amb l'objectiu de consolidar l'equip a la 2a Catalana

Els camins del Valldoreix FC i de José Andrés Vargas seguiran un any més en la mateixa direcció, i és que per 7a temporada consecutiva, el tècnic serà l'entrenador del conjunt valldoreixenc. Després d'una temporada atípica, en la qual es va suspendre la 2a Catalana a causa de la Covid-19, l'equip arrencarà la competició amb la intenció de seguir aspirant a quotes més altes.

Així doncs, Vargas ha explicat la seva aposta per la continuïtat del projecte: "La confiança en la directiva és recíproca, així que molt content de poder seguir en el Valldoreix FC. A més, mantenim el bloc de jugadors de les darreres temporades, tot i que enguany no sabem com s'han reforçat els diferents equips". D'altra banda, Pedro Casas, com a 2n entrenador, i Ángel Zapata, com a delegat i preparador físic, continuaran també un any més amb els valldoreixencs.

A més, la bona entesa entre el projecte de José Andrés Vargas i el Valldoreix FC es fa palpable també en l'equip directiu, tal com ha explicat Jorge González, president del club valldoreixenc: "Estem molt contents amb el seu treball i quan una cosa funciona, és millor no canviar les coses. A més, la seva il·lusió amb el projecte creix temporada rere temporada".

 
 
Comentaris

Destaquem