El Junior empata a 1 davant l'Egara i continua invicte a la segona volta de la lliga

El conjunt blau-i-negre no passa de l'empat amb les egarenques pero segueix quart a la Lliga Iberdrola i sense haver perdut cap dels tres primers partits de la primera volta

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba ha empatat a 1 amb l'Egara aquest diumenge 1 de març en la 12a jornada de la Lliga Iberdrola.

Les blau-i-negres han estat superiors a l'Egara en la major part del matx, en què el vent ha estat protagonista, però no han aprofitat les ocasions per endur-se una nova victòria i apropar-se encara més a les primeres places.

A falta de 6 partits per acabar la fase regular el Junior és 4t amb 22 punts, amb 6 victòries 4 empats i 2 derrotes a 3 punts del 2n i 3r classificat, el Complutense i el Polo, que en tenen 25. El Club de Campo és líder en solitari amb 10 victòries, 1 empat, precisament contra el Junior, i cap partit perdut a 9 punts de distància del Junior, amb 31. Per darrere segueixen d'aprop a les santcugatenques, el Terrassa amb 18 punts i l'Egara amb 17.

Tres primers quarts sense gols

El partit no s'ha decidit fins al tram final del partit, però les santcugatenques en línies generals han estat millors a un Egara, que també ha tingut el control i les seves oportunitats i podria haver guanyat el partit perfectament.

Tot i ser un empat a 1 i haver-se decidit en l'últim quart, ha estat un partit amb ocasions per ambdós equips, principalment per al Junior i un enfrontament en què els dos conjunts han tingut el control. A l'inici l'Egara, en la primera jugada del partit, ha disposat d'un penal-corner però que ha aturat la portera local Aleisha Power.

Ja des del començament els dos equips han buscat la porteria rival, però el Junior per moments ha tingut el control encara que li ha faltat més decisió en atac per acabar de tenir ocasions clares de perill. Seguidament, el Junior ha tingut dos penal-corners consecutius però l'Egara els ha defensat bé. A mesura que han anat passant els minuts les de Marcel Malgosa han pogut fer-se amb el control de la pilota i a disposar d'ocasions, encara que no gaire clares, però han anat de menys a més.

El segon quart, ha començat com el primer, l'Egara ha tingut el control del joc a l'inici i la iniciativa però el Junior, com al primer quart, ha canviat el guió del partit i ha anat creixent a mesura que passaven els minuts fins que al final del quart ha tingut clares oportunitats per avançar-se. Al final, s'ha arribat al descans amb 0-0 al marcador i amb els dos equips, amb situacions per poder haver obert la llauna.

A la segona part, en el tercer set el Junior ha estat clarament superior i a l'inici ha disposat de dos penal-córner més per avançar-se però les egarenques han aguantat l'inici dominant de les locals.

Carlota Petchamé ha enviat una pilota al pal i ha evidenciat que el Junior mereixia posar-se per davant. Tot i això, l'Egara cada vegada que sortia al contraatac sortia amb perill Aleisha Power ha fet aturades de mèrit per evitar que les visitants avancessin en el marcador.

Un últim tram igualat que ha decidit el partit

En l'últim quart han arribat els dos gols del partit, tot i que semblava que qui obrís la llauna primer, tal com ha anat el partit, s'enduria els 3 punts, però no ha estat així.

En els últims 17 minuts els dos equips han tingut ocasions però en un bon contraatac dirigit per la davantera Anna Gil, ha combinat amb una bona assistència a Mariona Serrahima, que a 3 minuts pel final, ha fet el primer gol del partit i els 3 punts de forma momentània al Junior.

Just després del gol, en el primer apropament de perill, la portera del Junior ha comes penal dins l'àrea i Berta Bonastre des del punt de penal ha fet l'empat quan faltava un minut per acabar el partit.

El Junior, que ha insistit durant tot el partit i ha tingut més ocasions no ha sabut defensar el resultat en els instants finals i ha acabat cedint l'empat.

Marcel Malgosa: "Quan hem fet el mes difícil que ha estat posar-nos per davant, no hem sabut tancar el partit"

Al final, l'entrenador del Junior FC, Marcel Malgosa, ha analitzat l'empat: "No hem acabat d'estar còmodes en cap moment, encara que hem tingut estones de domini on no hem acabat de materialitzar però jugàvem contra jugadores de primer nivell i també ens han creat perill. Hem tingut la sensació de no tenir el partit controlat en cap moment, però encara així ens hem posat per davant i quan ho teníem ho hem deixat escapar".

També ha parlat sobre la situació de l'equip a la lliga: "Quan acabes un partit i no has guanyat sempre quedes una mica tocat, però veníem en bona línia de resultats, tot i que, encara estem una mica lluny d'on volem estar".

Visita al 8è classificat

El pròxim partit serà al camp de l'Atlètic Terrassa, 8è classificat amb només 8 punts i a 3 del Sardinero i la Real Sociedad que ocupen places de descens amb 5 punts.

Hoquei Herba Femení. Junior FC  - Club Egara. Foto: Bernat Millet.