El Junior FC acarona la remuntada, però cau en els shoot-outs de la Copa del Rei

Els blau-i-negres han remuntat l'1 a 3 advers contra el Club Egara en els quarts de final de la competició, però han caigut en els llançaments fatídics

El masculí d'hoquei herba del Junior FC diu adeu a la Copa del Rei, i és que els santcugatencs han perdut en els shoot-outs davant el Club Egara en els quarts de final de la Copa del Rei, el divendres 12 de novembre, després d'acabar 3 a 3 en el temps reglamentari. L'equip ha plantat cara davant el vigent campió de la competició i, tot i igualar un 1 a 3 advers, han caigut en els shoot-outs per 1 a 2.

Partit d'alt voltatge el viscut en les instal·lacions de l'RC Polo entre el Junior FC i el Club Egara en la primera de les eliminatòries de la competició (quarts de final). Amb això, en el primer quart, els blau-i-negres han gaudit de la seva primera opció des del penal-córner, però el llançament de Guillem Muñoz ha estat aturat. En el segon quart, però, els visitants han pogut avançar-se en el marcador i, a més, han pogut ampliar el seu avantatge, però Muñoz ha salvat als santcugatencs en la línia de gol. Per la seva banda, el Junior FC ha tingut una nova acció per igualar el partit amb el temps acabat, però l'acció no ha acabat dins la xarxa.

En la represa, els egarencs han sortit millor sobre el terreny de joc i, en els primers minuts del parcial, el Club Egara ha anotat el 0 a 2 en un penal córner. El Junior FC, lluny de venir-se a baix, ha retallat distàncies, amb una gran diana de Pablo Espino, però l'alegria dels de Sant Cugat ha durat poc, i és que el Club Egara ha marcat l'1 a 3.

Quan semblava que el partit estava sentenciat, ha reaparegut la figura de Pablo Espino que, amb 2 dianes consecutives, ha pogut igualar l'electrònic. A més, en el tram final de l'enfrontament, ambdós equips han tingut opcions per avançar-se en el marcador, però el resultat ja no s'ha mogut i l'eliminatòria se n'ha anat als shoot-outs. En ells, el Club Egara ha estat més encertat i, amb un 1 a 2 favorable, amb un xut encara pendent, els vigents campions de la competició han pogut classificar-se per als semifinals de la competició.

Marcel Malgosa, tècnic del Junior FC, valora l'eliminatòria: "Ha estat un partit molt igualat i, tot i que ells s'han avançat, hem vist que teníem opcions i hem pogut igualar el partit i, fins i tot, capgirar-lo. Estem amb una mica de sensació d'impotència, de pensar que ho podríem haver fet i no ho hem aconseguit, però em quedo amb l'actitud de l'equip d'aixecar un partit, que això no passava la darrera temporada".