El Junior FC cau amb valentia davant la superioritat del Club de Campo

Els blau-i-negres perden per 2 a 4 tot i avançar-se en el marcador, però els visitants han demostrat la seva efectivitat al tercer quart i s'han endut la victòria

El Junior FC masculí perd per 2 a 4 davant el Club de Campo i desaprofita una oportunitat per allunyar-se de les places de descens en la Divisió d'Honor. En el partit disputat aquest dissabte 27 de març, els santcugatencs s'han avançat al segon quart gràcies a una diana d'Oriol Salvador, no hi ha hagut temps per a la satisfacció perquè cinc minuts després els madrilenys han empatat el partit i s'ha arribat al descans amb empat a 1. A la reapresa, els visitants han imposat el seu criteri i amb 3 gols en 10 minuts han remuntat i sentenciat el matx. Tot i que, Guillem Muñoz ha posat el 2 a 4, en el darrer quart no hi ha hagut reacció local i el partit ha acabat amb derrota per als blau-i-negres.

L'entrenador del Junior FC, Oriol Torras ha lamentat la derrota tot i plantar cara a un equip superior: "Ha sigut una llàstima, perquè tot el que haviem preparat a la primera part ha sortit bé i tal com prevèiem, i just quan millor ho teniem hem fet els pitjors 8 minuts de la temporada i hem encaixat tres gols. Després del 2 a 4, en el darrer quart hem anat a per totes i hem tingut ocasions per posar-nos 3 a 4, però no ha pogut ser".

Amb això, el Junior FC és 8è amb 19 punts a dos de la plaça de play-out de descens, que l'ocupa el CD Terrassa, 9è amb 17 punts. Al Junior FC li resten quatre partits de lliga i depèn de sí mateix per certificar la permanència. La propera jornada visita un rival directe l'RS Tenis, 7è amb 20 punts, el diumenge 11 d'abril a les 12:30 hores. "Hem de guanyar aquest partit i el partit pendent que tenim davant el cuer per certificar la permanència l'abans possible" ha sentenciat Torras.