El Junior FC, el CFU Mira-sol Baco i el Sant Cugat FC B reprenen la 3a Catalana

Els blau-i-negres golejen 6 a 0 a l'esparraguera i mirasolencs i santcugatencs no poden aconseguir la victòria en el retorn de la competició

El Junior FC, el CFU Mira-sol Baco i el Sant Cugat FC B han tornat als terrenys de joc amb la represa de la 3a Catalana després d'estar cinc mesos sense poder jugar a causa de les restriccions imposades en les competicions esportives no-professionals degut a la COVID-19.

Amb això, els tres equips de Sant Cugat han tornat a iniciar el cap de setmana 20 i 21 de març les lligues que es van aturar el passat mes d'octubre de 2020.

Golejada del Junior FC i empat del CFU Mira-sol Baco

El Junior FC va retornar de forma immillorable a la competició amb una golejada per 6 a 0 al CE Esparraguera. En el partit disputat el dissabte 20 de març, els santcugatencs van mostrar-se molt superiors als seus rivals. Jan Riera va obrir el marcador al minut 22 i a la segona part el Junior FC va ampliar l'avantatge amb gols d'Iker Jansa, Martí Clarella, Sergi Juan Torres, Jan Guix i Enrique Castro fins al 6-0 definitiu.

Gràcies a aquest còmode triomf, els blau-i-negres assoleixen la primera victòria en el grup 8 de la 3a Catalana després d'un empat davant l'Incresa CF (2-2) i una derrota en el derbi de la segona jornada davant el CFU Mira-sol Baco per 2 a 0 en els dos primers partits de lliga.

Els santcugatencs se situen sisens a la classificació amb 4 punts i la propera jornada visitaran la UE La Palma de Cervelló el 27 de març a les 17:00 hores.

Per altra banda, el CFU Mira-sol Baco només s'ha endut un punt en el seu partit disputat el diumenge 21 de març davant la UE Papiol després d'empatar a 1.

Els mirasolencs s'han avançat a dos minuts pel descans amb un gol de Manuel Linares, però la UE Papiol ha esgarrapat un punt amb un gol de penal de Jordi Clotet al minut 90 per posar l'1-1 definitiu.

Amb tot, els verd-i-negres es deixen els dos primers punts de la temporada després de començar la competició amb dues victòries amb l'FC Sant Esteve Sesrovires (2-3) i en el derbi amb el Junior FC per 2 a 0. El CFU Mira-sol Baco és tercer amb 7 punts i la propera jornada visiten el camp de la UE Castellbisbal, 4t amb 6 punts, el diumenge 28 de març a les 12:00 hores.

Més info: El CFU Mira-sol Baco guanya 2-0 al Junior FC el primer derbi santcugatenc de la temporada

El Sant Cugat FC B comença amb derrota

El filial vermell-i-negre reprèn la competició amb una derrota a casa amb l'FC Artés per 0 gols a 2. Els santcugatencs es van veure superats per un conjunt que també arribava invicte a aquesta tornada de la lliga.

En el partit disputat el dissabte 20 de març, dos gols a la primera part en només en 1 minut, de Joan Altimira i Albert Roca, per als visitants, els van servir per endur-se la victòria de la ZEM Jaume Tubau.

Aquesta ha estat la primera derrota dels santcugatencs després de guanyar en les dues primeres jornades al CE Berga (2-1) i a la UE Castellnou (0-1).

El Sant Cugat FC B és 5è amb 6 punts en el grup 7 de 3a Catalana i la propera jornada visita el CF Cardona, 8è amb 4 punts, el diumenge 28 de març a les 16:30 hores.

Competició de només una volta

Els tres equips participants en la 3a Catalana jugaran 14 partits més en una lliga de només una volta i que acabarà el cap de setmana del 26 i 27 de juny.