El Junior FC competeix vers el Club de Campo, però acaba sucumbint

Els blau-i-negres han tingut opcions durant el partit, però el 0 a 2 abans del darrer quart ha deixat molt tocat als santcugatencs

El masculí d'hoquei herba del Junior FC no ha pogut donar la sorpresa davant del Club de Campo, i és que els santcugatencs han acabat cedint 0 a 3 en un partit on han lluitat davant del líder, el diumenge 17 d'octubre. L'equip ha sabut contrarestar les accions dels madrilenys i ha plantat cara a un dels candidats d'estar en la part capdavantera, però un gol a les acaballes del tercer quart ha fet als locals abaixar els braços.

Així doncs, el partit ha començat molt parell, amb possessió de pilota per part dels 2 equips, tot i que sense cap dels 2 poder arribar amb claredat a la porteria rival. No obstant això, en l'única que ha tingut el Club de Campo, l'equip no ha desaprofitat per anotar el 0 a 1 en el primer quart, un resultat que no s'ha mogut en el pas pels vestidors.

En la represa, el Junior FC ha pogut arribar amb més claredat a la porteria contrària, tanmateix, just abans que acabés el tercer període, els santcugatencs han anotat una diana que els ha deixat molt tocats. Ja en el darrer parcial, i amb el Junior FC baix d'ànims, el Club de Campo ha sentenciat el partit (0 a 3), tot i que els locals no han parat de buscar un gol que els fiques dins del partit.

Oriol Torras, tècnic del club santcugatenc, es mostra satisfet amb el treball de l'equip: "Hem competit molt bé quasi tot el partit i crec que ha estat un enfrontament molt igualat. No obstant això, se'ns ha acabat escapant el partit, i és que crec que el segon gol ens ha fet molt mal i el tercer ens ha sentenciat".

Amb tot, els blau-i-negres són setens en la classificació, amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 3 derrotes i viuran una doble jornada la setmana vinent. Primer, l'equip rebrà el Sanse Complutense, el dissabte 23 d'octubre, en un partit "marcat com una final" segons Torras. L'endemà, el Junior FC visitarà "la complicada pista" del FC Barcelona. "Guanyar un d'aquests partits és molt important per encarar l'inici de la 2a volta ben posicionats" ha sentenciat el tècnic del Junior FC.