El Junior FC deixa escapar la victòria vers el CD Terrassa en les acaballes del partit

Els blau-i-negres s'han avançat en el marcador gràcies a un gol d'Andreu Sallés, però els egarencs han empatat quan restaven 3 minuts pel xiulet final

El conjunt masculí d'hoquei herba del Junior FC ha empatat, el diumenge 27 de setembre, davant 1 a 1 davant el CD Terrassa, en un partit on els santcugatencs han dominat de principi a fi. Tot i això, un gol en les acaballes del partit del CD Terrassa ha impedit els primers 3 punts dels santcugatencs.

Per a Oriol Torras, entrenador del Junior FC: "Hem començat amb una mica d'ansietat per voler resoldre el partit en el primer quart. En el 2n quart, hem vist una millor versió, no obstant això, hem estat lluny de la versió que volem donar. A més, hem jugat bastants minuts forçant molt el nostre joc i així no podem pretendre guanyar".

D'altra banda, el tècnic dels santcugatencs considera que durant l'enfrontament "hem sigut molt superiors amb les arribades, però si no les transformes, no serveix de res. Estem enfadats amb nosaltres mateixos".

En el primer quart, ambdós equips han sortit al terreny de joc amb molts dubtes i imprecisions en el seu joc. No obstant això, la primera arribada l'ha tingut el CD Terrassa, amb un centre potent que no ha trobat rematador en el punt de penal.

A partir d'aquí, el Junior FC ha buscat la porteria rival amb intensitat, amb l'objectiu de tancar com més aviat millor l'enfrontament. La primera ocasió clara l'ha tingut Jordi Farrés, tanmateix, no ha sabut rematar un centre de Jordi Calzada.

Els blau-i-negres han continuat cercant la porteria rival i Roger Figa ha disposat de l'1 a 0, després d'una gran passada de Ton Elías, no obstant això, el porter egarenc ha refusat molt bé l'esfèric. El Junior FC ha tingut l'última ocasió del primer quart amb un centre per la dreta d'Oriol Salvador, però la pilota ha quedat morta a la línia de gol.

En el 2n quart, el Junior FC ha seguit cercant la meta rival i fruit d'aquí ha arribat el primer gol dels santcugatencs, després que Andreu Sallés interceptes una passada del CD Terrassa, obris el joc a Arnau de Bruijin i aquest li retornés l'esfèric perquè Sallés l'empenyés al fons de la xarxa rival.

L'alegria del Junior FC ha estat a punt d'esfumar-se molt ràpidament, ja que en la jugada posterior, el CD Terrassa ha disposat d'un penal-córner a causa d'uns peus a l'interior de l'àrea blau-i-negre, tanmateix, la defensa del Junior FC ha defensat molt bé l'ocasió egarenca.

Amb el gol, el Junior FC ha tingut els millors minuts sobre el terreny de joc, buscant els forats de la defensa rival amb diferents arribades d'Oriol Salvador, totes elles refusades pel CD Terrassa. Amb això, arribava al pas pels vestidors, amb un Junior FC mereixedor d'anar per davant en l'electrònic.

Empat del CD Terrassa a les acaballes del partit

En la reapresa del partit, els santcugatencs han triangulat molt i han ocasionat 2 penals-córners. No obstant això, els blau-i-negres han desaprofitat ambdues ocasions per posar terra de per mig en l'electrònic.

Per la seva banda, el CD Terrassa ha disposat d'una de les poques ocasions que ha tingut durant tot l'enfrontament, però Marc Sanromà ha refusat molt bé la pilota. Finalment, Jordi Farrés ha provat sort amb un llançament exterior, que la defensa egarenca ha enviat a córner.

En el darrer quart, ambdós conjunts s'han mostrat molt imprecisos i cap dels dos equips estava generant perill a l'àrea rival. No obstant això, un centre enverinat del CD Terrassa a les acaballes de l'enfrontament ha suposat el gol de l'empat dels egarencs, en una jugada on la defensa del Junior FC ha estat molt feble.

Amb això, el Junior FC ha tingut la victòria en les seves mans, ja que els àrbitres del partit han xiulat un penal-córner molt dubtós a favor dels santcugatencs en la darrera jugada del partit, però l'arquer egarenc ha tret una fabulosa mà per evitar la derrota dels seus.

Amb tot, repartiment de punts per ambdós equips que se situen amb 1 punt en la classificació. El pròxim repte dels blau-i-negres serà, el diumenge 4 d'octubre, a casa del Club Egara, conjunt que compta els seus partits en victòries.