El Junior FC diu adéu al Campionat de Catalunya amb bones sensacions

Tot i encadenar 4 derrotes en la competició, l'equip blau-i-negre fa un balanç positiu de la seva participació

El masculí del Junior FC queda eliminat del Campionat de Catalunya, després de perdre 4 a 2 vers l'RC Polo, el dimecres 8 de setembre. Amb això, els santcugatencs finalitzen en la cinquena i darrera posició, amb un balanç de 4 derrotes.

En el darrer partit, l'RC Polo es va avançar en el marcador en la 1a part amb 2 contraatacs, en una primera part travada per part del Junior FC. Ja en la represa, Guillem Muñoz, des del penal-córner, i Jordi Farrés van aconseguir igualar el marcador, no obstant això, els barcelonins es tornaven a posar per davant en un nou contraatac, quan restaven 3 minuts pel xiulet final del partit. Finalment, i sobre la botzina, l'RC Polo sentenciava amb el 4 a 2.

Més info: El Junior FC se li escapa un triomf vers el Club Egara en el final del partit

Oriol Torras, tècnic del conjunt santcugatenc, es mostra satisfet amb el treball dels jugadors en el darrer partit: "La primera part vam fer un canvi de sistema i, tot i que ens va costar una mica, vam disposar de 2 o 3 ocasions clares. En la represa, vam recuperar el sistema que havíem estat practicant durant la competició i vam estar més còmodes, arribant a igualar el partit".

Més info: Els típics errors de pretemporada condemnen al Junior FC en el seu debut

Així doncs, l'entrenador blau-i-negre se sent optimista amb el joc de l'equip, tot i haver encadenat 4 derrotes: "Acabem el Campionat de Catalunya amb unes sensacions positives, sobretot en els partits davant l'Atlètic Terrassa HC, el Club Egara i l'RC Polo, i és que hem estat dins del partit en tot moment. L'única cosa negativa és que hem encaixat gols en els darreres minuts, i això ho haurem de treballar".