El Junior FC es queda a les portes d'aixecar el Campionat d'Espanya d'hoquei sala

Les blau-i-negres han perdut en la final davant l'Atlètic Terrassa HC en els fatídics shoot-outs

L'equip infantil femení del Junior FC ha finalitzat en la 2a posició del Campionat d'Espanya d'hoquei sala, després de perdre 2 a 0 en els shoot-outs de la final davant l'Atlètic Terrassa HC, el diumenge 22 de maig. Les santcugatenques, així, arribaven als llançaments fatídics gràcies al 3 a 3 del temps reglamentari, en un excels campionat de les blau-i-negres, que s'ha disputat a Castelló entre el dijous 19 i el diumenge 22 de maig, i és que havien guanyat tots els partits previs.

Així doncs, després del 0 a 0 del primer quart, la igualtat es mantenia en el segon parcial, i és que Carlota López obria el marcador, però ràpidament empataven les rivals. A més, tot i que Catalina Ortega tornava a posar el Junior FC per davant, de nou, un minut més tard, les egarenques tornaven a igualar el partit. En la represa, l'Atlètic Terrassa HC sortia millor sobre la pista i es posava per primera vegada per davant, no obstant això, en el darrer quart, Maria Vidal anotava el definitiu 3 a 3. Un cop en els shoot-outs, però, les egarenques estaven més encertades (2 a 0) i s'enduien el títol.

En la fase de grups, el Junior FC es classificava líder del seu grup amb un ple de victòries, després de guanyar els seus 5 partits: Club de Campo (5 a 0), CH Alcalà (5 a 1), CH Madrid Las Rozas (4 a 1), Valencia CH (0 a 7) i Club Egara (2 a 4). Ja en les semifinals, les santcugatenques eliminaven Candelaria Carranque per 6 a 1.