El Junior FC goleja 7 a 0 al Línia 22 i suma el primer triomf de la temporada

Els santcugatencs mostren una gran versió ofensiva i aconsegueixen la primera victòria a la Divisió d'Honor

El conjunt masculí del Junior FC d'hoquei sobre herba goleja al Línia 22 per 7 a 0 i suma, aquest diumenge 8 de novembre, la primera victòria de la temporada a la Divisió d'Honor després de sis partits. Els santcugatencs mostren una gran versió ofensiva, sobretot al primer i al tercer quart del partit, i s'imposen sense complicacions al cuer de la categoria. L'encert ofensiu i l'efectivitat des del penal-córner han estat les claus per al triomf del Junior FC, en un partit on els terrassencs s'han vist superats des de l'inici.

Amb aquesta victòria, el Junior FC surt de la zona de descens i és 8è amb 5 punts, amb un balanç d'una victòria, dos empats i tres derrotes en sis partits. D'altra banda, el Línia 22 continua cuer amb 0 punts amb ple de derrotes en els set partits que ha disputat fins ara.

Els santcugatencs han començat amb molta més intensitat sobre el camp i als 4 minuts el juvenil Pablo Espino ha obert el marcador, només 4 minuts després, al 8, Oriol Salvador ha fet el 2-0 des del penal-córner. El tercer, el quart i el cinquè gol també han arribat des del penal-córner gràcies a l'encert de Jordi Farrés, Oriol Bozal i Arnau De Bruijn. Jordi Farrés ha fet doblet posant el 6-0 i Toni Elias ha tancat la golejada per 7-0, en el tercer quart.

Inici amb 3 gols en 10 minuts

Ja des del primer quart el Junior FC ha començat amb molta intensitat i amb una pressió molt alta i des de l'inici s'ha fet amb el control de la pilota. Això ha fet, que el partit es comences a jugar en terreny rival i les ocasions per avançar-se en el marcador no han tardat a arribar. En el minut 4 de partit, el jugador juvenil Pablo Espino ha obert el marcador amb un xut creuat després d'aprofitar una bona passada en profunditat que ha suposat l'1-0.

Amb el gol els santcugatencs han continuat insistint sobre la porteria rival i ha tingut la possessió amb un bon ritme de pilota que ha fet que el conjunt visitant anés constantment al darrere. Just després del primer gol del partit, els blau-i-negres han tingut fins a tres penals-córner consecutius en una bona oportunitat per ampliar el marcador. No ha estat fins a la tercera oportunitat seguida des del penal-córner que Oriol Salvador ha fet el 2-0 després d'un rebot que ha deixat la pilota morta dins l'àrea. D'aquesta forma el Junior FC ha decantat ràpid la balança en un començament en què només els santcugatencs han tingut el control de la pilota i han proposat l'atac. El Junior FC robava amb facilitat la pilota i només 2 minuts després, un altre cop des del penal-córner, Jordi Farrés ha fet el 3-0, amb un xut centrat, en un inici fulgurant del Junior FC amb 3 gols en 10 minuts.

Després d'això, els blau-i-negres han continuat pressionant a dalt i han dificultat la sortida de pilota dels egarencs i el partit s'ha jugat en zona dels visitants. Amb el pas dels minuts, el Línia 22 ha pujat lleugerament la intensitat defensiva i el Junior no ha entrat amb tanta facilitat a l'àrea rival, tal com havia fet a l'inici i el primer quart ha finalitzat amb un 3-0.

En el segon, els terrassencs han sortit amb una mica més d'intenció al terreny de joc i ha estat el moment del partit en què han tingut més pilota, tot i que sense gaudir de bones ocasions per retallar distàncies, en tot el quart els egarencs només han gaudit d'una ocasió que ha tret molt atent Marc Sanroma. El Junior FC ha passat a tenir el control del joc i ha pogut tornar a fer més possessions llargues i ja al final del quart, han tingut dues ocasions clares per poder ampliar el marcador.

En l'última jugada amb els 17 minuts del segon quart exhaurits, els santcugatencs han tingut un altre penal-córner, i aquesta vegada Oriol Bozal, ha posat el 4-0, per marxar al descans.

Tres gols més al tercer quart per tancar la golejada

Al tercer quart, els visitants han tornat a sortir amb més iniciativa i el Junior ha cedit el control de la pilota per poder sortir al contraatac. Cosa que ha aprofitat, perquè en una jugada sortint ràpid des del darrere, ha tornat a tenir un altre penal-córner a favor i Arnau De Bruijn no ha perdonat a una defensa del Línia 22 bastant feble. Amb això, el marcador reflectia un 5-0 en el marcador per a un Junior FC que ha sigut molt efectiu en aquesta jugada, ja que ha tingut 6 oportunitats i 4 dels 7 gols del partit, els ha marcat a través del penal córner.

Els blau-i-negres han esperat l'oportunitat al darrere i en una de les jugades en contraatac, set minuts després del 5-0, Jordi Farrés ha fet el 6-0 aprofitant una bona centrada des de la banda esquerra de l'atac dels santcugatencs per batre el porter dels visitants. Els santcugatencs, que estaven molt inspirats en atac, han fet el 7-0 definitiu de la mà de Toni Elias davant un Linia 22 que ja feia estona que no mostrava la mateixa intensitat defensiva que ha mostrat en el segon quart.

En els últims 17 minuts, en què tot estava decidit, els dos equips han tingut el protagonisme i sobretot els primers 5 minuts han estat d'anada i tornada i el centre del camp ha tingut poca presència. Ambdós porters han fet aturades de mèrit i el marcador de 7-0 no s'ha mogut. A mesura que han avançat els minuts, el Junior FC ha tornat a tenir el control total, i el partit s'ha acabat jugant en terreny rival.

Després del partit, l'entrenador del Junior FC, Oriol Torras, ha analitzat la golejada del seu equip, que ha suposat la primera victòria: "Avui hem tingut un alt encert en el penal-córner i hem tingut les coses molt clares en atac, això ens ha tret la pressió de sobre i hem jugat al que volíem. El resum d'avui ha estat l'efectivitat en l'àrea".

També ha destacat que aquesta golejada donarà confiança a l'equip: "Aquest 7-0 és un missatge per als nostres rivals i també per a nosaltres mateixos, en cap moment hem tingut dubtes del que som com a equip i tenim clar que podem plantar cara a qualsevol".

Propera jornada

El següent partit del Junior FC serà al camp del Club de Campo, 5è amb 13 punts després de 4 victòries, 1 empat i 1 derrota en 6 partits, el pròxim 14 de novembre a les 12:30 hores.