El Junior FC s'imposa amb autoritat al CH Sardinero

Les blau-i-negres han estat molt superiors en el partit i han pogut decantar la balança a la segona part per aconseguir tres punts més a falta de tres jornades per finalitzar la lliga

El conjunt femení del Junior FC guanya per 2 a 0 el CH Sardinero i aconsegueix una nova victòria per consolidar encara més la segona plaça de la Divisió d'Honor d'hoquei sobre herba. En el partit disputat el dissabte 27 de març, les santcugatenques han estat molt superiors en línies generals, però no ha estat fins a la segona part quan Carlota Petchamé i Mariona Serrahima han fet dos gols per certificar els tres punts.

El Junior FC ha començat amb més iniciativa en el partit, però el CH Sardinero no s'ha arronsat i també ha tingut en el protagonisme en el joc. Els dos equips han tingut ocasions, però les de Marcel Malgosa han anat de menys a més i s'han fet amb el control del partit. En els darrers instants del quart ha tingut dues ocasions clares, però els primers 17 minuts han acabat amb empat a 0.

El segon quart ha començat igual que el primer, amb unes santcugatenques intentant crear perill de forma ràpida, però no han acabat de materialitzar les arribades a l'àrea rival que han tingut. Tal com ha passat en el primer quart, en els últims instants el Junior FC ha tingut diverses oportunitats de fer el primer, però la falta d'efectivitat en els últims metres ha fet que el partit arribés al descans sense gols.

El tercer quart també ha succeït amb un Junior FC regnant en el partit i tot i que en els minuts inicials li ha costat acostar-se a la porteria rival, seguidament ha tornat a gaudir d'ocasions clares i al minut 7, Carlota Pethamé ha pogut donar un merescut avantatge posant l'1 a 0 en l'electrònic. Les blau-i-negres han continuat dominant el partit i han merescut un resultat mes ampli, però el tercer quart ha finalitzat amb 1 a 0.

Degut a l'avantatge del Junior FC, el conjunt visitant ha començat el matx amb més iniciativa, però en el darrer quart les locals han tingut l'encert que no han tingut en els tres primers. Al minut 3, Mariona Serrahima ha pogut fer el 2 a 0 i posar la tranquil·litat fent el gol definitiu.

Després del partit, l'entrenador del Junior FC, Marcel Malgosa ha valorat el triomf de l'equip: "Ha estat un partit que teníem ganes, perquè a la primera volta vam perdre contra el CH Sardinero. Crec que hem sortit bé i hem dominat clarament des del principi, el partit ha sigut molt bo i estic content per la victòria".

I també ha parlat sobre la preparació per al play-off pel títol: "Estem en un moment, en què els resultats són importants, però tenim clar que l'objectiu principal és ser competitives i créixer per estar preparades de cara a la final a 4".

Amb aquesta victòria el Junior FC és segon a la classificació amb 46 punts, a provisionalment 3 del Club de Campo, líder amb 49. La propera jornada les blau-i-negres tornen a jugar a casa davant el Club Egara, 5è amb 26 punts, el diumenge 11 d'abril a les 12:30 hores.

Insistència sense premi per al Junior FC

El Junior FC ha començat amb la intenció de prendre el control del partit, però l'equip visitant també ha volgut disputar-li la possessió de la pilota. En els primers minuts no hi ha hagut ocasions, però en el minut 4 un travesser del CH Sardinero i posteriorment una ocasió clara d'Anna Gil per a les locals han estat a punt de desequilibrar el marcador a ambdós costats.

Les de Marcel Malgosa han sortit molt concentrades en el primer quart i amb una bona pressió han pogut recuperar ràpidament la pilota, tot i que les cantàbriques també estaven ben plantades en defensa i han pogut mantenir el 0 a 0 davant les arribades del Junior FC a la porteria contrària.

El partit s'estava jugant a banda i banda i en els darrers minuts del quart i després d'un penal-córner per a les visitants, un contraatac conduït per Mariona Serrahima no l'ha pogut culminar Anna Gil per fer l'1-0. En la darrera jugada del quart Strappato ha provocat un penal-córner, que en la jugada Serrahima ha enviat la pilota el pal i el primer quart ha acabat sense gols.

Les santcugatenques han començat el segon quart igual que el primer buscant la porteria contrària de forma ràpida i han pogut tenir ocasions per obrir l'electrònic, però no han acabat d'estar precises en els darrers metres. D'altra banda, cada vegada que recuperava, el CH Sardinero també s'acostava ràpidament a amp rival intentant incomodar la porteria de Jana Martínez.

Tal com ha passat en el primer quart, el Junior FC ha anat fent-se amb el control del partit i l'1-0 estava més a prop que el 0-1. Les davanteres del Junior FC estaven molt actives i a dos minuts pel final, Serrahima i Gil han tornat a tenir dues clares ocasions, la primera ha creuat massa una pilota i després Gil no ha pogut arribar a una pilota en profunditat. En l'última jugada abans del descans les locals han tornat a tenir un penal-córner, però la primera part ha acabat amb 0 a 0.

El Junior certifica el triomf a la 2a part

El segon temps ha començat jugant-se a terreny del CH Sardinero amb un Junior FC molt intens en la pressió. El Junior FC ha tingut el control del partit ja des de l'inici però sense tenir ocasions. Al minut 4, Gigi Oliva ha tingut el primer des del penal-córner, però en la jugada següent una bona combinació per la dreta de l'atac blau-i-negre ha acabat amb una pilota dins l'àrea per a Carlota Petchamé i aquesta vegada sí que ha pogut fer l'1 a 0 amb un xut creuat i obrir el marcador.

Les santcugatenques han seguit amb una possessió amb intenció d'atacar i en l'acció posterior Gil ha estat a punt de fer el segon, però el seu xut ha marxat per sobre de la porteria visitant. En la darrera jugada del tercer quart Marta Grau ha filtrat una pilota dins l'àrea però Mariona Serrahima no ha pogut agafar-la i s'ha arribat als darrers 17 minuts amb només un gol d'avantatge per al Junior FC.

El darrer quart ha començat amb un conjunt visitant més intens gràcies a l'avantatge local i en el primer minut Jana Martínez ha hagut d'exercir-se en un mà a mà molt clar per a les visitants per evitar l'empat.

Després d'aquest ensurt, el Junior FC ha passat a tenir el control de la pilota i dos minuts després ha demostrat la seva efectivitat en el darrer quart. Ena passada llarga de Gigi Oliva a l'àrea, Mariona Serrahima ha aprofitat el rebuig de la defensa rival i ha fet el 2 a 0 amb un xut d'esquenes.

Les santcugatenques han seguit amb la mateixa intenció que en tot el partit i en el darrer quart, el joc s'ha disputat a camp rival i no han tingut gaires ocasions, però no han patit en cap moment pel resultat. Finalment, amb possessions llargues i amb apropaments a la porteria rival, les santcugatenques han pogut fer més gols, però el partit ha acabat amb un resultat de 2 a 0.