El Junior FC s'imposa en el darrer instant del derbi

Tot i acabar amb 9 jugadors, el Junior FC s'ha imposat per 2-3 davant el CFU Mira-sol Baco amb un gol en el darrer instant en un derbi amb molta intensitat

El Junior FC s'imposa per 2 a 3 en el derbi santcugatenc de la 3a Catalana davant el CFU Mira-sol Baco, en un partit que s'ha decidit en el darrer instant de partit. En el matx disputat el diumenge 10 d'octubre, els blau-i-negres han acabat amb 9 jugadors i s'han acabat imposant en un intens partit.

A la primera part, el conjunt blau-i-negre ha començat millor en el partit i tot i que els dos equips han tingut arribades amb perill, ha estat el Junior FC qui s'ha avançat en el marcador gràcies a una diana d'Oriol Tàrrega. No obstant això, el porter del Junior FC, Heitkel Pareja ha vist targeta vermella per cometre infracció en un mà a mà amb un jugador del CFU Mira-sol Baco i en la jugada posterior Raimon Mallol ha fet la diana de l'empat, amb el qual s'ha arribat al descans.

Tot i la inferioritat del Junior FC, els dos conjunts han buscat la porteria contrària, però el Junior FC ha tornat a avançar-se en el marcador. Després d'això ha estat el CFU Mira-sol Baco qui ha tingut mes iniciativa i ha pogut posar el 2-2 a peus d'Hugo Matallín. Ja en els instants finals del partit, tot i que Víctor Rodríguez ha estat expulsat i el Junior FC s'ha quedat amb 9, els blau-i-negres han fet el 2-3 en el darrer instant del partit gracies a un gol de Martí Clarella.

L'entrenador del Junior FC, Dani Espada, s'ha mostrat satisfet per la victòria: "La targeta vermella a la primera part, ens ha condicionat una mica, però amb 10 hem anat creixent i fins i tot hem pogut avançar-nos i després en els instants finals hem tingut el punt de sort que necessitàvem i hem pogut guanyar. L'equip està preparat per aquest inici de temporada i avui s'ha demostrat, avui l'equip amb dues expulsions ha aguantat molt bé i ens hem emportat el premi de la victòria".

Per la seva banda, el tècnic del CFU Mira-sol BacoCarlos Murillo, ha lamentat el resultat tot i les expulsions del Junior FC: "No és un resultat injust, perquè ho han merescut i ho han treballat molt, però em preocupa la intensitat amb la qual hem afrontat el partit. Han sigut superiors en intensitat i nosaltres necessitem jugar al 100% per poder competir".

La propera jornada el Junior FC rep el filial del Rubí el dissabte 16 d'octubre i el CFU Mira-sol Baco visitarà el camp de la UE Les Fonts el diumenge 17.

1a part igualada

El Junior FC ha començat amb una pressió alta impossibilitant la sortida fàcil amb pilota dels locals. El conjunt mirasolenc ha començat el partit més imprecís i tot i que no ha tingut ocasions clares, el Junior FC ha estat qui ha portat la iniciativa en els primers instants. Tot i això, ha estat el CFU Mira-sol Baco qui ha tingut la primera ocasió clara a través d'una jugada individual de Miquel Masutier que ha desbaratat el porter del conjunt blau-i-negre Heitkel Pareja.

Cap dels dos equips dominant el joc en excés, tot i que ha estat el Junior FC ha estat qui ha colpejat primer. Després d'una recuperació a mig camp Sergi Juan Torres ha centrat a l'àrea, Martí Clarella ha rematat, el defensa l'ha tapat, però Oriol Tàrrega ha recollit el refús i no ha perdonat i ha posat el 0-1. Amb l'avantatge en el marcador, el Junior FC ha crescut en el partit i ha tingut arribades amb perill per ampliar l'electrònic, davant un CFU Mira-sol Baco que no s'ha sentit còmode en cap moment des de l'inici del partit.

Tot i això, amb el pas dels minuts el conjunt mirasolenc ha començat a trobar el seu joc i ha dominat la pilota. Amb això, en el minut 39 ha arribat una de les jugades clau del partit. En una passada llarga del conjunt local, Heitkel Pareja ha tocat la pilota amb la mà fora de l'àrea i l'àrbitre l'ha expulsat, amb això el porter suplent Marc Tàrrega ha hagut de entrar al terreny de joc. A més, en el posterior servei de falta, Raimon Mallol ha aconseguit fer l'empat a 1 de falta directa. Seguidament, els locals han recuperat l'ànim i el joc s'ha intensificat en els darrers instants, tot i això el partit ha marxat empat a 1 al descans.

El Junior FC decideix el matx en el darrer instant

En els primers instants del segon temps, el partit ha tingut més intensitat i degut a la superioritat el CFU Mira-sol Baco ha pogut tenir més possessió de la pilota. Tot i això, ambdós s'han apropat a la porteria contrària, però amb poc perill a les dues àrees. Amb un ritme baix de partit, el Mira-sol s'ha sentit còmode pero a través d'una falta directa, els blau-i-negres han marcat un golàs per l'escaire i ha posat l'1-2 en el marcador.

Després d'això, el partit ha agafat un ritme més baix, però el CFU Mira-sol Baco ha imprimit més intensitat obligat a anar per l'empat i ha començat a dominar amb criteri, davant un Junior FC que ha baixat les seves línies. Amb això, els mirasolencs han començat a arribar amb perill i han marcat dos gols a través d'Eric Bisbal i Roger Martínez, però l'àrbitre els ha anul·lat per fora de joc, dues jugades que han estat molt protestades pels locals. No obstant això, els mirasolencs ho han continuat intentant i han trobat el premi del gol, després d'una jugada enredada dins l'àrea i que ha rematat Hugo Matallín ha pogut igualar el matx. Amb l'empat a 2, el Junior FC també ha volgut anar pel partit i ha tingut apropaments clars i no s'ha arronsat tot i la inferioritat.

Ja en els instants finals, han estat els blau-i-negres qui han tingut la iniciativa en el partit, tot i estar en inferioritat des del minut bona part del matx. A les acaballes del partit Hugo Matallín ha rebut una pilota alta i Víctor Rodríguez ha vist vermella directa, ja que ha fet falta quan el jugador mirasolenc es quedava sol. Finalment, quan tot semblava dictat a l'empat, un desajust defensiu ha provocat el 2 a 3 i la victòria en el darrer instant de partit gràcies a un gol de Martí Clarella després d'una passada de Lluc Riera, que ha suposat el triomf del Junior FC.