El Junior FC manté un ritme intens per golejar i tornar a mirar cap amunt

Les blau-i-negres, amb una maneta en el conjunt santanderí, segueixen immerses en la lluita per les primeres 4 posicions

El conjunt femení d'hoquei herba del Junior FC s'ha imposat 5 a 0 vers l'RS Tenis, en un partit en el qual les blau-i-negres han estat molt intenses des del xiulet inicial, el diumenge 16 d'octubre. Amb aquest triomf, l'equip retorna al camí del triomf i segueix immers en la lluita per les primeres posicions.

Des del minut inicial, les locals han tingut el control de la pilota i han buscat contínuament la porteria rival, no obstant això, no han pogut estar encertades de cara porteria. En el segon quart, ha continuat el recital ofensiu del Junior FC i en aquesta ocasió Ainhoa Ballesteros sí que ha pogut obrir l'electrònic, en un penal-córner, per marxar al pas pels vestidors amb l'1 a 0.

En la represa, l'RS Tenis ha començat a desplegar una mica el seu joc i ha gaudit de les seves primeres aproximacions. Per la seva banda, les blau-i-negres continuaven amb el control de l'esfèric, i així ha arribat el 2 a 0, obra de Gigi Oliva des del penal-córner. En el darrer quart, les visitants no han aguantat el ritme de partit proposat pel Junior FC, el qual ha sentenciat amb un gol de Carlota Petchamé i un doblet des del penal-córner de Berta Serrahima.

Guille Carnicer, tècnic del Junior FC, ha destacat el valor d'aquests 3 punts: "L'RS Tenis ha defensat molt bé, cedint-nos pocs espais, tot i que hem aconseguit arribar, però no hem tingut encert. En la represa, hem estat més fines i el 2 a 0 ens ha donat tranquil·litat. Hem mantingut un ritme de partit molt alt i això ha estat clau. És una victòria importantíssima per agafar distància amb l'RS Tenis".

Amb aquest triomf, les santcugatenques sumen 12 punts de 16 possibles en la classificació, i es mantenen en la lluita per les 4 primeres posicions. En la pròxima jornada, l'equip visitarà la Real Sociedad SS, el dissabte 22 d'octubre.