El Junior FC pateix però s'enduu un punt valuós davant l'Atlètic Terrassa HC

Els santcugatencs han donat la volta a un gol inicial dels visitants al tercer quart pero acaben sumant un punt després d'aguantar en els darrers 17 minuts

El Junior FC empata, aquest diumenge 14 de febrer, 2 a 2 amb l'Atlètic Terrassa HC i suma un punt important en el primer partit de la segona volta a la Divisió d'Honor.

El partit ha començat amb pilota i possessió per a l'Atlètic Terrassa HC. Ja des dels primers instants els rivals han tingut apropaments de perill i Marc Sanromà ha hagut d'intervenir per evitar el gol dels visitants. Els locals han aguantat fins al minut 13 quan, amb una jugada per la part dreta Jordi Bonastre ha fet el 0-1 per a l'Atlètic Terrassa HC. En els darrers instants del quart, els d'Oriol Torras ho han intentat tímidament, però els visitants estaven molt ben plantats en el camp.

El segon quart ha tingut el mateix guió que el primer i l'Atlètic Terrassa HC ha tingut encara més prescència sobre l'àrea santcugatenca, a més, els terrrasencs han exercit una asfixiant pressió després pèrdua sobre els locals que han impedit qualsevol combinació còmoda. Tot i això, el Junior FC ha sabut aguantar el marcador i tot i que cada vegada defensava més a prop de l'àrea, en algunes ocasions ha pogut sortir al contraatac i apropar-se a l'altra porteria.

A la reapresa, el partit ha estat una altra cosa i els santcugatencs han pogut desfer-se d'aquesta pressió en els dos primers quarts. Quan han sortit a la contra ho han fet amb més criteri i el partit s'ha anat traslladant cap a l'àrea dels visitants.

Els locals, molt efectius en el tercer període han aprofitat les seves arribades a la perfecció. Al minut 10 de partit, Oriol Malgosa ha posat l'empat a 1 i només 3 minuts després Ton Elias ha pogut fer el 2 a 1 amb una jugada individual. Els darrers minuts del tercer quart han tornat a ser per a l'Atlètic de Terrassa HC quant a possessió, però no ha tingut tantes ocasions com en els dos anteriors i els locals han marxat amb avantatge a l'últim quart.

Només començar el darrer quart, amb un minut i mig disputat Pau Cunill ha pogut fer l'empat a 2 des del penal córner i tornar la igualtat a l'electrònic. En el darrer quart l'Atlètic Terrassa HC sí que ha apretat molt i el Junior FC s'ha defensat molt enrere. Els visitants no baixaven la seva potència física i han tingut moltes ocasions per poder tornar a capgirar el marcador, sobretot després del gol inicial. A mesura que anaven passant els minuts, la defensa del Junior FC no ha afluixat i han pogut mantenir el 2 a 2.

Un partit on ha debutat el nou fitxatge, el davanter Gonzalo Merino, però que no ha pogut tenir molt protagonisme. L'altra incorporació, Santi Donoso ha sigut baixa per lesió i no ha pogut debutar.

Després del partit l'entrenador del Junior FC, Oriol Torras ha donat molt valor al punt aconseguit: "En molts partits de la primera volta estàvem allà i la moneda sempre ens sortia cap a l'altra banda i avui és mèrit nostre arribar al final amb opcions de guanyar el partit perquè hem defensat molt bé per poder tenir aquestes ocasions. La clau ha estat que hem provocat molt pocs penals, perquè sabem que és un dels seus punts forts, però hem aguantat bé i l'empat és just pel treball que hem fet. Aquest punt reforça una mica el treball que havíem fet a la primera volta".

També ha parlat sobre la situació i de l'objectiu de l'equip aquesta temporada: "Vam començar amb un equip completament nou i amb molts canvis, però a mesura que passin els partits aquest equip creixerà. Ens ho plantegem partit a partit perquè amb un equip tan jove encara som una mica irregulars".

El Junior FC es manté en 7a posició amb 12 punts i la propera jornada visita el camp del CD Terrassa, 9è i amb 10 punts, un partit clau per allunyar-se de la part baixa de la classificació. El partit es disputarà el 21 de febrer a les 12:30 hores.

Els santcugatencs aguanten davant la superioritat rival

El partit ha començat dominat per l'Atlètic Terrassa HC tenint possessió i ocasions. Ja des del primer minut Marc Sanromà ha hagut d'aturar les internades dels davanters locals que han exercit una gran pressió sobre el Junior FC. Per la seva banda, els santcugatencs només han pogut sortir al contraatac amb jugades individuals de jugadors com Oriol Salvador i Roger Figa.

Tot i això, després d'uns cinc minuts amb una alta pressió dels visitants el Junior FC ha pogut respirar una mica i ha tingut més possessió de pilota i el joc no s'ha produït tant en camp santcugatenc en uns primers 10 minuts que s'han jugat a alta velocitat.

Al minut 13, una jugada dins l'àrea de Jordi Bonastre, que ha superat per sobre el porter Marc Sanromà, ha suposat el primer del partit i el 0-1 en el marcador.

En els darrers instants del quart, el guió ha estat el mateix, possessió de l'Atlètic Terrassa HC, encara que amb el Junior FC eixamplant el camp i pujant línies i que han impedit que els visitants tornessin a tenir ocasions clares.

El segon quart ha començat igual que el primer, però l'Atlètic Terrassa HC ha mogut encara més ràpid la pilota i això ha dificultat la recuperació dels santcugatencs. En una de les ocasions inicials Marc Escudé s'ha trobat sol dins l'àrea i ha pogut fer el 0 a 2.

Els santcugatencs s'han defensat molt a prop de la seva porteria, però estaven ben plantats i han pogut deixar el domini als visitants. Amb això han aprofitat alguna oportunitat ràpida per sortir el contraatac. Oriol Serrahima ha estat a punt d'aprofitar un rebuig després d'un xut de Ton Elias que hagués suposat l'empat.

Al final del segon quart els santcugatencs han pogut desfer-se del domini tot i que sense ocasions i han pogut mantenir el 0-1 al marcador per arribar al descans.

Tercer i últim quart exigents del Junior FC

Al tercer quart els santcugatencs han estat més encertats en la possessió de la pilota i tot i que la pressió dels rivals seguia sent molt alta, els santcugatencs han pogut enllaçar més jugades d'atac.

Els primers minuts han estat igual que en la major part de la primera part, però els locals han anat de menys a més i en dos minuts han fet dos gols per donar-li la volta al marcador. A partir del minut 8, els santcugatencs han tingut més presència en atac i durant dos minuts han intentat buscar la porteria rival. En una d'aquestes accions d'atac han tret un penal córner a favor i Oriol Malgosa ha pogut fer l'empat a 1 i ha donat moral als santcugatencs.

Els locals han respost molt bé després del gol i una jugada individual de Ton Elias des del mig del camp, que ha finalitzat dins l'àrea, ha acabat suposant el 2 a 1 en el marcador gràcies a la fe del mateix Elias, que rematat el rebuig del seu primer xut.

El Junior FC s'ha avançat amb dues accions molt continuades però després del 2 a 1 els terrassencs han tornat a agafar el domini.

En l'últim quart, en la primera jugada els locals han concedit un penal córner, i els visitants molt perillosos amb aquesta jugada, no han desaprofitat. Mitjançant Pau Cunill han posat l'empat en el marcador.

Encara quedaven 15 minuts per endavant i els visitants han començat a apretar molt sobre la porteria del Junior FC. Els locals han pogut fer que el joc es produís per les bandes i això ha fet que els visitants no tinguessin ocasions de perill en els primers minuts. Tot i que, a mesura que s'anava acostant el final sí que han pogut aconseguir-ho i un excel·lent Marc Sanromà ha salvat al Junior FC en més d'una ocasió.

Finalment, els visitants han tingut l'oportunitat des del penal córner però en la primera Oriol Malgosa l'ha tret sota pals i a la segona ha estat el mateix Sanromà qui ha evitat el gol de la victòria visitant i ha mantingut un punt valuós per al seu equip.