El Junior FC reacciona a temps per trencar la imbatibilitat de la UD Taburiente

Les blau-i-negres han acabat golejant, en un partit en el qual perdien 3 a 1 abans del pas pels vestidors

El femení d'hoquei herba del Junior FC ha estat capaç de guanyar 4 a 6 a la UD Taburiente, fins aleshores únic equip invicte, en un partit que s'havia posat molt complicat per les santcugatenques, el diumenge 6 de novembre. Amb això, en una segona part excel·lent de les blau-i-negres, el Junior FC ha aconseguit els 3 punts i es manté en la 3a posició de la classificació.

Així doncs, el Junior FC ha pogut avançar-se en el marcador, amb un gol d'stroke de Gigi Oliva. No obstant això, les santcugatenques no s'estaven trobant còmodes i les visitants ho aprofitaven per capgirar el partit (2 a 1). A més, en el segon quart, les blau-i-negres seguien sense trobar la frescor d'altres jornades i encaixaven una nova diana que complicava molt el partit. Abans del pas pels vestidors, però, Berta Serrahima retallava distàncies des del penal-córner (3 a 2).

En la represa, el Junior FC ha canviat per complet la seva actitud, i només arrencar la segona part, Maria Gestí ha pogut forçar la igualada. El gol ha donat ales a les visitants, que han continuat bolcades en atac, i fruit d'això, Laura Bosch ha desviat un xut de penal-córner per tornar a posar l'equip per davant. En el darrer parcial, les blau-i-negres no han abaixat la seva intensitat i han sentenciat el partit amb gols de Tere Lima i Laura Bosch. En els últims minuts, la UD Taburiente ha maquillat l'electrònic (4 a 6), però no ha pogut amb l'embranzida del Junior FC.

Guille Carnicer, entrenador del Junior FC, ha destacat la reacció de les seves jugadores: "Tot i començar per davant, no estàvem còmodes i no ens estava sortit la pressió, mentre que elles ens estaven fent molt mal. El millor de la primera part ha estat el resultat, perquè mereixíem perdre de més. La segona part, però, ha estat molt diferent, hem estat dominadores i em quedo amb la reacció i el caràcter de les jugadores, perquè ens hem trobat un rival molt sòlid davant".

Amb el triomf, el Junior FC encadena el seu 4t triomf consecutiu en la competició, per mantenir-se en la 3a posició, a només 1 punt del Club Egara i l'RC Polo. En la pròxima jornada, les santcugatenques rebran el Sanse Complutense, el diumenge 13 de novembre.