El Junior FC retroba el camí de la victòria golejant el Sardinero HC

Les blau-i-negres han estat un corró en la primera part per al conjunt de Cantàbria, encaminant abans del pas pels vestidors el triomf

El femení d'hoquei herba del Junior FC torna a somriure, i és que les santcugatenques han guanyat 0 a 4 al Sardinero HC, el diumenge 2 d'octubre. Les blau-i-negres han estat molt superiors en la primera part, i amb el 0 a 3 al pas pels vestidors, han deixat encarrilat el triomf.

Així doncs, des del primer minut ha estat el Junior FC l'equip que ha tingut el domini i les ocasions de gol. Fruit d'això, Berta Serrahima no ha desaprofitat l'oportunitat per avançar a les visitants en el minut 10 del partit. Les blau-i-negres seguien dominant totes les facetes, i tret d'un parell de contraatacs rivals, han estat més a prop de la porteria contrària. Amb això, amb gols de Teresa Lima i Laura Bosch, l'equip ha deixat per sentenciar el partit en la mitja part.

En la represa, les santcugatenques han abaixat la intensitat del joc i han perdut la frescor dels dos primers quarts. Tot i això, Gigi Oliva, des del penal-córner, ha pogut ampliar l'avantatge en el 3r quart. En el tram final, les blau-i-negres han sabut controlar el marcador per retrobar-se així amb el triomf.

Guille Carnicer, tècnic del Junior FC, destaca la gran primera part: "Hem fet un primer parcial molt bo, en el qual hem tingut el domini i les ocasions de gol i hem gaudit de molt bones sensacions. En la represa, però, no hem estat fines i hem baixat la intensitat. Hem guanyat de manera contundent en un camp difícil, però crec que podríem haver fet més després del descans, ja que l'avantatge no és excusa".

Amb aquest triomf, les santcugatenques es retroben amb el camí de la victòria i escalen a la 3a posició. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita del Club Egara, el dissabte 8 d'octubre a les 16 hores, conjunt que ha guanyat els seus 3 primers partits. "És un partit molt important si volem aspirar a estar en la part capdavantera de la classificació" ha sentenciat el tècnic.