El Junior FC suma 2 subcampionats en el català d'hoquei herba juvenil

Ambdós equips arribaven amb 1 empat en el partit d'anada, tanmateix cedien la tornada vers l'Atlètic Terrassa HC

Els 2 conjunts juvenils del Junior FC d'hoquei herba es van alçar subcampions del Campionat de Catalunya després de perdre la final, ambdós davant de l'Atlètic Terrassa HC. En el cas de femení, les santcugatenques no van fer bo l'1 a 1 de l'anada i van cedir la final, després de caure 1 a 0 en la tornada, disputada el dissabte 5 de juny. Pel que fa al masculí, els blau-i-negres no van treure rèdit del 2 a 2 de l'anada, després de perdre 3 a 2 en el partit de tornada, disputat el diumenge 6 de juny.

Els santcugatencs acabaven en la 2a posició de grup i assolien així l'accés als quarts de final, amb un balanç de 5 victòries (2 a 3 vers l'RC Polo, 7 a 2 contra l'Atlètic Terrasa HC B, 1 a 3 davant el Club Egara, 4 a 1 amb el FC Barcelona i 2 a 1 enfront del CD Terrassa) i 1 empat (1 a 1 contra l'Altètic Terrassa HC). Ja en els quarts de final, eliminaven al filial de l'Atlètic Terrassa HC (0 a 3 a l'anada i 2 a 0 a la tornada), mentre que en les semifinals feien el propi amb el Club Egara (2 a 3 a l'anada i 6 a 2 a la tornada).

Per la seva banda, les blau-i-negres acabaven segons en la classificació per disputar així directament les semifinals, després de guanyar 8 partits (2 a 1 i 1 a 3 vers el CD Terrassa, 0 a 3 i 4 a 2 contra el Polo RC, 0 a 5 i 4 a 0 davant el Catalònia Hockey Club, 2 a 0 amb l'Atlètic Terrassa HC i 2 a 1 enfront del Club Egara) i perdre 2 (1 a 0 vers el Club Egara i 2 a 0 davant l'Atlètic Terrassa HC). Ja en les semifinals, l'equip eliminava al Club Egara (1 a 1 en l'anada i 2 a 1 en la tornada).

 
 
Comentaris

Destaquem