El Junior FC tira per terra el partit, en un desastrós darrer quart

Els blau-i-negres han estat quasi tot l'enfrontament per davant, però han acabat cedint, i és que han abaixat els braços abans d'hora

El masculí del Junior FC ha desaprofitat l'ocasió de guanyar a l'Atlètic Terrassa HC, en un partit en el quals els santcugatencs tenien controlat, però que han acabat cedint 3 a 4, el diumenge 23 d'octubre. Amb això, i en un desastrós darrer quart, els blau-i-negres veuen trencada una bona dinàmica de 3 partits consecutius sense perdre.

El Junior FC ha sortit endollat en el partit, amb l'objectiu de ser protagonista sobre el terreny de joc. Els blau-i-negres no han defallit en el seu propòsit, i és que els locals estaven gaudint de la possessió de la pilota i estaven tenint presència en el camp contrari; tanmateix, les transicions de l'equip no estaven sent encertades i no podien generar perill en la porteria contrària.

Per la seva banda, Pablo Luna ha hagut de fer una bona estirada per evitar que entrés un xut rival que s'ha enverinat, després de diferents rebots. En el tram final del primer parcial, el Junior FC no ha desistint en el seu intent de buscar una acció de perill, i a punt ha estat Oriol Salvador de sorprendre en un contraatac, però no ha estat suficient.

Els visitants han sortit amb una actitud diferent en l'inici del 2n quart, i és que en la seva primera arribada han pogut obrir la llauna. No obstant això, i per sort del Junior FC, el xut egarenc ha marxat fregant el pal llarg de Luna. Això ha fet espavilar als santcugatencs, que en una jugada de Pablo Espino de murri, el jugador del Junior FC ha pogut sorprendre a la defensa rival per anotar l'1 a 0.

L'Atlètic Terrassa HC ha buscat ràpidament tornar a posar la igualada, i en una acció col·lectiva per poc superen a Pablo Luna. Els santcugatencs, no obstant això, no estaven disposats a donar esperança al conjunt egarenc, i ampliaven el seu avantatge amb un golàs des del penal-córner d'Arnau de Bruijn, en una acció en la qual han disposat de 2 llançaments. En una desconnexió local en la darrera jugada del 2n quart, el Junior FC ha concedit espais que no han desaprofitat els visitants per materialitzar el 2 a 1.

Un darrer quart per oblidar

Un cop més, l'Atlètic Terrassa HC ha sortit més entonat en l'inici del quart i en una bona triangulació han pogut forçar l'empat, però s'han topat amb un superb Pablo Luna que ha evitat una passada en profunditat. En aquest parcial, tanmateix, els santcugatencs no podien retrobar les bones sensacions i això ho aprofitava el conjunt rival: primer en una bona acció que el pal llarg s'ha encarregat d'evitar el gol i posteriorment en una acció en profunditat que no trobava rematador. A la tercera, els egarencs no han perdonat i han aconseguit forçar la igualada.

L'alegria dels visitants, però, ha durat poc, i és que ràpidament Pau Masip ha pogut provocar un penal-córner que Sam Cortés s'ha encarregat de materialitzar, desviant un xut potent i superant per sobre el porter rival. En aquests moments, l'enfrontament ha embogit i l'Atlètic Terrassa HC ha gaudit d'un penal-córner, que ha defensat excelsament Luna amb una doble aurada, per mantenir el 3 a 2 al final del tercer quart.

El darrer, quart, però, el Junior FC s'ha esborrat del partit, i ha començat a concedir molts espais als rivals. D'aquesta manera, l'Atlètic Terrassa HC ha pogut forçar un penal-córner, el qual ha aprofitat per, amb un xut ras i potent, posar el 3 a 3. A més, la desconnexió local s'ha continuat allargant en el darrer tram i els egarencs, en aquesta ocasió amb una individualitat, han superat de nou a Luna per anotar el definitiu 3 a 4.

Oriol Torras, entrenador del Junior FC, lamenta haver abaixat els braços al final en un partit que podrien haver sumat els 3 punts: "L'últim quart no l'hem jugat i és una llàstima. Hem de mirar si és un tema físic o de concentració, i tot i que l'Atlètic Terrassa HC té nivell per capgirar-te el partit, fa ràbia d'aquesta manera. Si concedim ocasions i abaixem el nivell, equips del seu calibre et castiguen. A més, el 2 a 1 quan restaven 10 segons pel descans els ha donat ales i no poden tenir errades d'aquestes de concentració".

Amb tot, el Junior FC encaixa una derrota després de 3 jornades puntuant i es manté en la zona estable de la classificació. La pròxima jornada dels santcugatencs serà davant el Sanse Complutense, el diumenge 13 de novembre.