El Junior FC guanya 3 a 1 el SPV Complutense i segueix invicte a la Divisió Honor Femenina

Les santcugatenques sumen un ple de victòries en els quatre partits que han disputat fins ara a la competició

El conjunt femení d'hoquei sobre herba del Junior FC no ha pogut començar de millor forma la temporada. Aquest diumenge 18 d'octubre, han guanyat el quart partit que han disputat a la Divisió Honor Femenina i sumen un ple de victòries a la competició, a més amb 14 gols marcats i només 1 gol encaixat. El Junior FC s'ha imposat de forma clara al SPV Complutense per 3-1, equip que també arribava invicte després d'haver guanyat els 5 partits que ha disputat fins ara. Aquest, ha estat el primer partit en què el Junior no ha pogut deixar la porteria a 0, encaixant així, el primer gol de la temporada.

Les noies entrenades per Marcel Malgosa, han començat la temporada amb molt bona forma i avui s'han tornat a imposar davant un rival d'alta exigència, però al que han estat superiors en línies generals. L'efectivitat des del penal-córner per part de les santcugatenques ha estat clau, ja que els 3 gols anotats pel Junior FC han arribat a través d'aquesta situació.

Amb aquesta victòria les santcugatenques continuen terceres a la classificació amb 12 punts, tot i que de forma virtual, ja que tenen un partit pendent davant el RC Polo i el SPV Complutense ha disputat un partit més.

Domini general del Junior FC

Tot i el domini general del Junior, el partit ha començat amb la possessió repartida pels dos equips i amb cap equip mostrant la intenció de fer mal al conjunt contrari. El partit s'ha jugat al mig del camp i no hi ha hagut ocasions, fins que en el minut 6 una pèrdua en defensa de les blau-i-negres ha provocat la primera ocasió clara per a les visitants.

En general, en el primer quart qui ha tingut més intenció han estat les locals, però no acabaven de trobar els espais per acostar-se a la porteria rival. Tot i això, a mesura que han anat passant els minuts, el Junior s'ha fet més fort a la pista i la intensitat defensiva, sobretot amb la pressió després de pèrdua de pilota, ha fet que arribessin les primeres ocasions. Al minut 10, Andrea Alonso ha tingut la primera clara ocasió per al Junior per avançar-se en el marcador. Els dos equips han tingut una ocasió clara, però no ha estat un domini clar ni per un ni per l'altre equip. Les madrilenyes es defensaven bé i els minuts han anat passant sense ocasions.

En el segon quart, les santcugatenques han començat molt concentrades des de l'inici i han tingut més facilitats per arribar a la porteria rival, i ja en el primer minut Anna Gil ha tingut una ocasió clara en un xut creuat que no ha pogut acabar en gol, però amb el que les blau-i-negres han mostrat la intenció d'anar a pel partit. Tot i això, el SPV Complutense tampoc s'ha arronsat i ha volgut tenir la possessió de la pilota, però el Junior estava molt ben posicionat sobre el camp i durant tot el partit ha fet una pressió incòmode per a les rivals.

Tot i tenir la possessió i el control, el Junior FC no ha acabat de trobar ocasions clares, ja que les rivals han fet una defensa molt a prop de la seva l'àrea. En una de les arribades per la banda dreta, ha arribat el segon penal-córner del partit per a les santcugatenques, en el minut 10 del segon quart i en la jugada d'estratègia del penal les blau-i-negres, per mitjà de Berta Serrahima, han pogut fer el primer gol del partit.

A partir del gol, el Junior FC ha seguit insistint i només tres minuts després ha tornat a gaudir d'un altre penal-córner a favor i que també ha acabat en gol després d'una jugada embolicada i que entre Mariona San José i la defensa rival la pilota ha acabat entrant i ha suposat el 2-0 al marcador. En un marge de 3 minuts, el Junior ja ha començat a encarrilar el partit.

Tercer quart per sentenciar el partit

En el tercer set, les santcugatenques han seguit amb la mateixa actitud, pressionant molt adalt a les rivals i no deixant la construcció del joc de les madrilenyes i el Junior ha tingut ocasions, que si no hagués sigut per la portera rival, haguessin ampliat encara més el marcador. Les santcugatenques han provocat molts problemes a les rivals sobretot amb el joc per les bandes, però també han realitzat un bon joc interior realitzant molt bones combinacions.

Per rematar el partit, el tercer gol també ha estat de penal-córner i gràcies a l'estratègia Mariona Serrahima ha fet el 3-0 al minut 9 del tercer set. A partir del gol, les santcugatenques no han aguantat el marcador i han intentat buscar la porteria rival en busca d'un quart gol. Tot i això, les visitants, també han tingut una mica més de presència però sense provocar problemes a la porteria de les blau-i-negres.

En l'últim quart, les santcugatenques han seguit amb el domini del partit i han seguit a un alt nivell per evitar que les madrilenyes puguessin acostar-se a la porteria. Tot i això, en una jugada aïllada en què la defensa del Junior ha estat una mica tova, Lucia Giménez, del SPV Complutense, ha entrat dins l'àrea i ha fet el 3-1 quan falten 6 minuts pel final. Just després del gol, les visitants han tornat a tenir una ocasió clara, però el partit l'han acabat dominant les santcugatenques.

Després del partit, l'entrenador del Junior FCMarcel Malgosa, ha analitzat el bon moment del seu equip: "El millor d'avui és que hem estat molt sòlides en defensa i per altra banda també hem molta efectivitat en el penal, és una cosa que és importantíssima i que l'any passat era el nostre punt dèbil. A nivell de resultats el moment de l'equip és immillorable, potser a nivell de sensacions mai acabes d'estar el suficient content, però ens trobem en un molt bon moment. La setmana que ve ens visita el Club de Campo, segurament el rival més difícil de la lliga i un clar candidat al títol, però és un partit que afrontem amb la màxima ambició i confiança possible".

La propera jornada, les santcugatenques tornen a jugar a casa i rebran el líder de la competició, el Club de Campo, amb 15 punts junt amb el SPV Compluntense però amb un partit menys i que tampoc ha perdut cap partit. Per tant, un altre rival d'alta exigència per al Junior i, en principi, un dels candidats al títol de lliga. El partit es disputarà el diumenge 25 d'octubre a les 12:30 hores.