L'EMD felicita al Valldoreix FC pel seu ascens històric a 2a Catalana

En la recepció al primer equip de l'entitat, el vocal d'Esports, Bernat Gisbert, ha afirmat que "ara no els podem oferir un camp de futbol a Valldoreix, però esperem poder-ho fer a mitjà-llarg termini"

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix ha ofert una recepció al primer equip del Valldoreix Futbol Club, pel seu ascens històric a 2a Catalana, aquest dilluns, 11 de juny, a la tarda, a la Sala de Plens de l'EMD. Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD, que ha estat acompanyat per Elena Degollada, vocal d'Economia, Serveis Generals, Participació Ciutadana i Pla d'Actuació Municipal, també de l'EMD, ha felicitat l'equip per l'ascens de categoria. En els parlaments, ha assegurat que "estem molt contents que un club de Valldoreix, que només té 8 anys d'història, estigui a 2a Catalana. És un mèrit molt important". En reconeixement als seus èxits, Gisbert ha lliurat un obsequi al club, representat pel seu president, Jorge González; l'entrenador, Jose Andrés Vargas, i els jugadors.

Gisbert: "Un club com aquest es mereix un camp a Valldoreix"

Representants de l'EMD de Valldoreix i del Valldoreix FC. FOTO: Àlex López Puig

En declaracions als mitjans de comunicació, Jorge González ha dit que "estem molt agraïts a l'EMD per aquesta recepció. Vam començar a Valldoreix, ens diem Valldoreix FC i portem els colors de Valldoreix". Gisbert també ha assenyalat als mitjans que "ara mateix no els podem oferir un camp de futbol a Valldoreix, però esperem poder-ho fer a mitjà-llarg termini. Un club com aquest es mereix un camp aquí".

El Valldoreix FC impugna el partit de Copa Catalunya

L'EMD de Valldoreix ha lliurat aquest obsequi al Valldoreix FC. FOTO: Àlex López Puig

El Valldoreix FC ha enviat un recurs al Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol en el qual detalla una alineació indeguda del jugador de la UE Sabadell Nord CF, Álvaro Ávila, en el partit de vuitens de final de la Copa de Catalunya Amateur, que aquest diumenge, 10 de juny, ha enfrontat el Valldoreix FC i el conjunt de Sabadell, que s'ha imposat per 1 gol a 4.

En el cas que el Comitè de Competició doni la raó al Valldoreix FC, aquest s'hauria d'enfrontar a l'AE Young Talent Badalona Sud, en els quarts de final d'aquesta competició.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem