L'Olimpyc Floresta i el FS Sant Cugat s'enfronten amb la permanència en joc

Si l'Olimpyc guanya, s'assegurarà la permanència matemàtica, i si el FS Sant Cugat perd, podria baixar, en la penúltima jornada de lliga

En la 29a i penúltima jornada de lliga en el grup 1 de 3a Nacional de futbol sala, l'Olimpyc Floresta FS, 11è amb 29 punts, i el FS Sant Cugat, 14è i antepenúltim amb 27 punts, es juguen la permanència a la categoria. Una victòria donaria a l'Olimpyc la permanència matemàtica, i una derrota del FS Sant Cugat podria significar el descens matemàtic a Divisió d'Honor Catalana.

El derbi entre l'Olimpyc Floresta FS i el FS Sant Cugat es jugarà el dissabte 18 de maig, a les 18 hores, al pavelló municipal de la Floresta. Els florestans han perdut els últims 3 partits de lliga, mentre que els vermell-i-negres han perdut 1 partit i n'han guanyat 2.

Jordi Rozas: "No ens podem jugar la permanència en l'última jornada a la pista del FS Ripollet, líder"

 

L'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Jordi Rozas, ha afirmat que "si guanyem, ens assegurarem matemàticament la permanència. No ens podem jugar la permanència en l'última jornada a la pista del FS Ripollet, líder".

Manel Muñoz: "Que l'Olimpyc sigui el rival de dissabte és anecdòtic"

 

El tècnic del FS Sant Cugat, Manel Muñoz, ha assegurat que "hem de treure els 3 punts perquè ens juguem la permanència a la categoria. Que l'Olimpyc sigui el rival de dissabte és anecdòtic, tot i que també necessita els 3 punts per salvar-se".

6 equips lluiten per evitar les últimes 3 places de descens

En les 2 últimes jornades de lliga, fins a 6 equips lluiten per no ocupar les últimes 3 posicions en la classificació, que donen el descens. L'Olimpyc té el goal-average particular a favor amb l'AE Arrels FS (13è, amb 27 punts) i amb el FS Montsant (15è i penúltim, amb 27 punts), i en contra amb el FSC Gràcia (12è, amb 28 punts) i amb el CFS Montcada (16è i últim, amb 23 punts). Per contra, el FS Sant Cugat té el goal-average particular a favor amb el FS Montsant i el CFS Montcada, i en contra amb el FSC Gràcia i l'AE Arrels FS.

Aquesta temporada, 2018-2019, el FS Sant Cugat ha guanyat els 2 partits que ha disputat davant l'Olimpyc Floresta FS: 4-3 en el partit d'anada de la lliga, i 2-0 en la Copa Catalunya.

En l'última jornada del campionat, l'Olimpyc Floresta FS visitarà el líder i campió de lliga, el FS Ripollet, i el FS Sant Cugat rebrà el Grups Arrahona FSC, 4t a la taula.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem