La 1a Ecomarxa nòrdica, el 13 de març

L'activitat s'organitza a la ciutat veïna de Cerdanyola i recorrerà 12 quilòmetres per la serra de Collserola

La botiga d'aliments ecològics Ecovida i el Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola organitzen el diumenge 13 de març la 1a Ecomarxa nòrdica per la serra de Collserola, amb sortida i arribada al Club Esportiu Guiera. La marxa nòrdica és una activitat física saludable, apta per a tothom, que es basa en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat.

Per a la realització d'aquesta Ecomarxa l'organització farà dos circuits, un de 12 quilòmetres i l'altre de 4, i llogarà els bastons específics per a la realització d'aquesta pràctica esportiva. Tanmateix, l'organització disposarà d'instructors degudament titulats que explicaran la tècnica correcta i acompanyaran els participants durant tot el recorregut.

L'activitat té un cost de 10 euros i per inscriure's cal omplir un formulari. Els beneficis de l'activitat aniran destinats a Càritas. Al final de la Ecomarxa es farà un sorteig de material esportiu i d'una estada en una casa rural ecològica. També es lliurarà una samarreta de record a tots els participants. 

 
Comentaris

Destaquem