La 4a edició del Torneig Internacional de futbol sala tornarà a ser solidària

El FS Sant Cugat ja obert la seva campanya de recaptació amb la intenció d'arribar als 3.000€ per a l'hospital Sant Joan de Déu en un Torneig Internacional per a lluitar contra el càncer infantil

El Futbol Sala Sant Cugat comença a preparar la 4a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat en què de nou vol donar-li un caire solidari. Després de la 1a edició que es va organitzar amb la Fundació Eric Abidal, el club vermell-i-negre ha optat en aquesta ocasió col·laborar amb l'hospital Sant Joan de Déu amb la creació d'un hospital Pediatric Cancer Center.


El torneig, disputat entre el 27 i 29 de desembre, acollirà diferents clubs entre les categories prebenjamí i juvenil, en el cas de la secció masculina, i entre les categories aleví i sènior, en la secció femenina. Amb això, Jordi Palau, president del club: "Volem promocionar els valors del club en l'esport femení, que les dues seccions estiguin de la mateixa manera representades".


La intenció del FS Sant Cugat és acollir fins a 11 tornejos diferents, amb la presència de 8 equips per categoria. Així doncs, cada categoria la formaran dos grups en els quals, els dos primers de cada grup es classificaren a les semifinals, mentre els dos darrers, jugaran les posicions de consolació.


Per al moment, a escala internacional el torneig ja compta amb la confirmació d'1 equip de San Franciscio i 2 de Los Ángeles (Estats Units), 1 equip d'Oxford (Anglaterra), 1 de Budapest (Húngria) i 1 de París (França). D'altra banda, a escala nacional, el Club Deportivo Rivas Futsal de Madrid, l'AE Les Corts UBAE, l'Industrias Santa Coloma i alguna selecció comarcal de Catalunya han confirmat també la seva assistència.


Amb tot, Jordi Palau reafirma: "Volem promocionar el futbol sala a la ciutat i aprofitar l'acollida d'esportistes per a fer una acció solidària amb un gran projecte com és la creació d'un hospital pediàtric per acabar amb el càncer infantil".

 
Comentaris

Destaquem