La Caminada Popular de La Floresta, solidària amb Cims Contra el Càncer

Organitzada pel Club Excursionista Independent de Catalunya, enguany el recapte ha anat destinat a l'Hospital Sant Joan de Déu per investigar teràpies contra el càncer infantil

La Caminada Popular Solidària - La Nocturneta del Club Excursionista Independent de Catalunya, celebrada el dissabte 13 de juliol, es va sumar a la causa de Cims Contra el Càncer recaptant més de 500€ per a l'entitat sense ànim de lucre santcugatenca. D'aquesta manera, l'activitat emmarcada en la Festa Major de La Floresta aconsegueix reunir a una 50a de participants per a recórrer un tram de 9,5 quilòmetres per Collserola, després que enguany s'hagi decidit no continuar amb la Cursa de La Floresta, disputada els darrers 35 anys.

Així doncs, el Club Excursionista Independent de Catalunya ha estat l'organitzador d'aquesta 2a edició de la Caminada Popular Solidària on el recapte de les inscripcions (10€ per participant) ha estat lliurat a Cims Contra el Càncer. D'aquesta manera, després que en la 1a edició el recapte anés destinat a l'Oncolliga, enguany el beneficiat ha estat l'entitat creada l'any 2017 amb la intenció d'ajudar a nens i nenes que patissin càncer (després que un dels seus fundadors, Alberto Gómez, patís la malaltia d'adult) i l'objectiu de la qual és recollir diners per a l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Amb tot, Eduard Bartrina, president del Club Excursionista Independent de Catalunya, es mostra molt satisfet d'aquesta 2a edició: "El nostre principal objectiu era recaptar el màxim de fons possible. A més, els participants han estat molt contents, així que ho valorem molt positivament". D'altra banda, el propi ha explicat al TOT Sant Cugat els motius pels quals s'ha optat a no continuar amb la Cursa de La Floresta: "Hem tingut dificultats per mantenir la tradicional cursa: per una banda, certs problemes logístics; d'altra, una qüestió econòmica, ja que hem passat de rebre una subvenció a no tenir-ne; finalment, impediments en el recorregut per passar segons per on del Parc de Collserola".

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?