La Red Bull Next Gen Open portarà joves promeses del tenis al Club Esportiu Valldoreix

Les instal·lacions esportives del CE Valldoreix seran l'escenari d'una fase prèvia de la final de la Red Bull Next Gen Open, un torneig mundial per a joves tenistes menors de 21 anys

El Club Esportiu Valldoreix acollirà, entre el dijous 5 de setembre i el diumenge 8 del mateix mes, una de les 2 fases prèvies de la Red Bull Next Gen Open, un torneig de tenis per a joves promeses entre 16 i 21 anys. D'aquesta manera, el vencedor del torneig, juntament amb el vencedor de l'altra fase prèvia (disputada a Madrid), assoliran bitllet per a disputar la final nacional al Real Club de Tenis Barcelona, entre el 3 i 6 d'octubre, a més de 4 convidats, tots ells amb un únic objectiu: representar a Espanya en la final mundial, celebrada a Milà (Itàlia). 

 
Cartell promocional de la fase prèvia de la Red Bull Next Gen Open disputada al CE Valldoreix. FOTO: Cedida

Cartell promocional de la fase prèvia de la Red Bull Next Gen Open disputada al CE Valldoreix. FOTO: Cedida

 


Amb això, la final mundial coincidirà en data amb la Next Gen ATP Finals, un torneig també disputat a la ciutat italiana que comptarà amb els 7 tenistes professionals, menors de 21 anys, amb major rànquing ATP (més un 8è convidat), com Stefanos Tsitsipas, actual número 8 del rànquing ATP i campió de la darrera edició. Amb tot, la participació en aquesta final serà una oportunitat d'or pels joves jugadors de submergir-se a l'estil de vida i les dinàmiques dels jugadors professionals de l'ATP, ja que el torneig es competirà amb les mateixes normes: un partit al millor de tres sets curts a 4 jocs.

Així doncs, a més del representant d'Espanya, en la Red Bull Next Gen Open participaran els vencedors nacionals d'Itàlia, Holanda, Romania i el Japó, juntament amb 7 convidats i els 2 jugadors ATP que no han assolit el bitllet a la Next Gen ATP Finals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem