Lavila, Monso i Fernández triomfen en el Campionat de Catalunya sub-20

Sant Cugat va sumar 8 medalles en el Campionat de Catalunya sub-20 d'atletisme, entre elles 4 d'or

L'atletisme santcugatenc segueix sumant èxits i en el Campionat de Catalunya sub-20 d'atletisme en pista coberta, fins a 6 atletes de Sant Cugat van pujar al podi. Disputat a Barcelona, el diumenge 21 de febrer, els atletes locals van aconseguir 4 ors, 1 plata i 3 bronzes.

La gran triomfadora de la competició va ser Anna Monso (FC Barcelona), velocista que es va adjudicar els ors en els 60 i 200 metres. Així doncs, mentre que l'atleta guanyava la prova de 60 metres amb una marca de 7.85 segons, en els 800 metres ho feia amb un temps de 25.67 segons.

Grans èxits també per Clara Fernández (CD Nike Running), en el salt amb perxa, i Andrey Lavila (L'Hospitalet At.), en el triple salt i en el salt de llargada. D'aquesta manera, Fernández guanyava amb solvència la medalla d'or, amb un salt de 3.91 metres (rècord del campionat), molt per sobre de la 2a classificada, Mar Buyreu, amb una marca de 3.55 metres. Per la seva banda, Andrey Lavila s'adjudicava l'or en el triple salt, amb una marca de 13.95 metres, mentre que certificava la plata en el salt de llargada amb un salt de 7.84 metres.

Finalment, les medalles de bronzes locals van ser per José González (AA Catalunya) en els 800 metres, amb un temps de 2:01.03 minuts; Marc Sala (AA Catalunya), en el salt de llargada, amb una marca de 6.79 metres; i Elia Ramos (Club Muntanyenc Sant Cugat), en el triple salt, amb una marca d'11.24 metres.