Les alevines del Club Artística Sant Cugat, campiones de Barcelona

L'aleví A del Club Artístic Sant Cugat ha aconseguit el campionat en la competició provincial de Barcelona i, amb ell, el bitllet per competir al Campionat de Catalunya

El Club Artística Sant Cugat no para de recollir trofeus. El cap de setmana del 19 i 20 de maig n'ha caigut un altre i les santcugatenques s'han proclamat campiones de la Província de Barcelona en la categoria aleví per equips. A més, ha aconseguit un triplet en la categoria individual, ja que les tres integrants del podi han estat del Club Artística Sant Cugat: Cristina Esteve (1a), Anna Batet (2a), i Maria Zaforas (3a).

La competició s'ha basat en les probes típiques de la gimnàstica artística: aparells, terra, barra i poltre. Les alevines del Club Artística Sant Cugat van mostrar-se molt superiors a les seves rivals, tant en la categoria individual com per equips. De fet, la competició provincial comptava amb la presència d'una mitja dotzena d'equips d'arreu de Barcelona i cap va ser capaç de fer fora del podi a les santcugatenques. "Estem molt contentes i orgulloses per la temporada que portem i els campionats són el premi de tot el treball que estem fent", explica Núria Palos, responsable de l'equip aleví del Club Artística Sant Cugat.

A més, la victòria en el campionat provincial ha donat el bitllet directe a l'equip de Sant Cugat per a disputar el campionat de Catalunya, en el que s'enfronten representants de les províncies del país. El campionat es celebra el diumenge 27 de maig a les instal·lacions esportives de la Mar Bella de Barcelona. "Tenim moltes possibilitats perquè tot està anant molt bé, però serà complicat repetir tants triomfs perquè el nivell serà alt", ha explicat Núria Palos.

 
Comentaris

Destaquem