Malestar del PHC Sant Cugat per l'ajornament, una hora abans, del partit vers el Liceo

El club vermell-i-negre "no posa en dubte els positius", però demana comprensió per la despesa i els problemes que suposa per a l'entitat

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat es va desplaçar a Galicia, el dissabte 15 de gener, per enfrontar-se al Liceo Deportivo, en un partit corresponent a la 10a jornada de l'OK Lliga, el diumenge 16. La sorpresa per a les vermell-i-negres va ser, que un cop sobre la pista, l'equip rival confirmava la detecció de positius en les seves files que les impossibilitava jugar el partit.

El dia anterior, el club rival havia anunciat els positius de la seva millor jugadora i de la seva portera rival. "No posem en dubte els positius del Liceo Deportivo, però no ens van agradar les formes. Quan vam arribar al pavelló ningú ens va notificar res i quan anàvem a entrar a la pista, vam veure les jugadores rivals sense canviar-se i rient" explica Raimón Casas, president del PHC Sant Cugat.

La Federació Espanyola de Patinatge estableix un protocol per ajornar els partits en el cas que un equip compti amb 4 o més jugadores afectades. Així doncs, i després que el conjunt gallec presentés 4 tests d'antígens positius, el partit va quedar ajornat i s'haurà de jugar abans del 12 de febrer, data en la qual comença la 2a volta de la competició.

El problema, però, neix en el cost que ha suposat pel club aquest desplaçament, una despesa que ha ascendit als 2.500 euros i que haurà de tornar a sufragar. "Hem volat, hem dormit i hem menjat, així que l'assegurança no ens cobreix res. Som un esport minoritari i el 80% dels nostres ingressos prové dels socis. Així que demanem una compensació econòmica, a més de suport per part de la Federació, com per exemple tenir flexibilitat a l'hora d'establir una nova data" ha sentenciat Casas.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem