Malgosa dirigirà per 2n any al Junior FC de la Divisió d'Honor Femenina

El club ha confiat amb l'entrenador per consolidar el projecte i ser un equip punter a la màxima categoria estatal

El Junior FC ha fet oficial la renovació de Marcel Malgosa al capdavant del sènior femení i l'entrenador iniciarà la seva 2a temporada dirigint a les blau-i-negres. Les santcugatenques es trobaven en la 4a posició de la Divisió d'Honor Femenina, abans de l'aturada per la COVID-19, no obstant això, la Real Federació Espanyola d'Hoquei va decidir donar per finalitzada la competició.

 

Més info: L'hoquei herba del Junior FC posa punt final a la competició

Així ho explica Jordi Muñoz, responsable de la secció d'hoquei herba del Junior FC: "La temporada va acabar com va acabar i aquest any és l'ideal per desenvolupar el nostre projecte, un projecte amb la intenció de potenciar a la gent de casa".

A més, Muñoz considera que enguany, "volem consolidar coses i gràcies a les noves incorporacions, tindrem un equip per competir amb els millors clubs de la lliga. Marcel Malgosa ho encara amb il·lusió i s'ho pren com un repte i nosaltres sabem que és un entrenador de futur i tenim plenes garanties que ho tirarà endavant".

Per la seva banda, Marcel Malgosa explica que aquest any "m'ha servit per agafar experiència. Qualsevol canvi necessita un procés i les nostres sensacions potser no han estat les millors i ens hem mostrat una mica irregulars durant la temporada".

No obstant això, Malgosa té clar els objectius de cara la temporada vinent: "Tothom parlar de guanyar la Divisió d'Honor Femenina, però jo crec que hem de fugir d'això i centrar-nos en el més important, que és definir la identitat de l'equip i créixer dia a dia".

Més info: De nou, la UD Taburiente serà el primer rival del Junior FC femení en lliga

Amb tot, l'equip iniciarà la competició el diumenge 20 de setembre a casa la UD Taburiente i l'equip buscarà sumar els seus primers 3 punts de la temporada. "Tenim un inici complicat, amb els 3 rivals més potents en la 1a fase. Però tinc moltes ganes d'iniciar aquesta nova temporada" sentència Malgosa.

 
Comentaris

Destaquem