Mantenir l'alt nivell, objectiu del vuitè Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel

El Club Esportiu Valldoreix acull un dels únics cinc torneigs de categoria Super Gran Slam de la Federació Catalana de Pàdel

Els millors palistes catalans participaran en la vuitena edició del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, el torneig més important del Circuit Català de Pàdel de la federació catalana, que es jugarà al Club Esportiu Valldoreix, del 19 al 26 de maig.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions, amb un welcome pack, es tancaran el divendres 17 de maig, a les 10 hores, i tenen un cost de 25 euros amb un mínim de 2 partits. Les categories que ofereix l'organització són 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i Femenina i donen punts pel rànquing de la Federació Catalana de Pàdel. En la 1a Categoria Masculina i Femenina hi jugaran els millors palistes catalans, alguns dels quals són professionals i competeixen també en el circuit mundial World Padel Tour (WPT). També hi haurà un village.

36 2

Campions de l'edició 2018 del Super Gran Slam Salerm Cosmètics de pàdel, al Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Àlex López Puig

 

4.500 euros en premis en metàl·lic

Els millors jugadors i jugadores del torneig (a partir de semifinals) es repartiran 4.500 euros en premis en metàl·lic. Els campions de 1a Categoria Masculina guanyaran 1.200 euros (parella); els subcampions, 700 (parella), i els semifinalistes, 800 (400+400 per parella). Les campiones de 1a Categoria Femenina s'enduran 850 euros (parella), les subcampiones, 450 (parella), i les semifinalistes, 500 (250+250 per parella). La final femenina es jugarà el diumenge 26 de maig, a les 10 hores, i la masculina, a continuació. Les finals es retransmetran en directe pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. El director del torneig és Siscu Violeta, i el jutge-àrbitre, Toni Duch.

El campionat, presentat

La presentació del 9è Super Gran Slam de Pàdel del Club Esportiu Valldoreix s'ha fet aquest dimarts, 7 de maig, al matí, al Club Esportiu Valldoreix. L'acte ha estat presidit per Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, acompanyat de Tomàs Puig, directiu responsable de la secció de pàdel del club, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis (BTT), empresa responsable de la gestió esportiva de l'entitat.

Pradell: "Serà un torneig sentit i especial, per la mort de Víctor Martínez"

Joan Carles Pradell ha destacat que el Super Gran Slam "és la prova més important de la Federació Catalana de Pàdel, després del Campionat de Catalunya. A més, l'any passat, vam aconseguir que la nostra prova fos la que va tenir més participació". El president del CE Valldoreix també ha senyalat que "enguany serà un torneig sentit i especial perquè el màxim responsable de Salerm Cosmètics, Víctor Martínez, va morir fa poc. Serà un homenatge pel seu suport i patrocini en totes les edicions d'aquest Super Gran Slam".

Badia: "L'objectiu és mantenir l'alt nivell dels torneigs que organitzem"

Roger Badia ha afirmat que "una vegada més, l'objectiu és mantenir l'alt nivell dels torneigs que organitzem. Ens agrada cuidar els jugadors al màxim i, a més, donem un dels welcome pack més complets del Circuit Català".

En l'última edició del 2018, els guanyadors van ser Rubèn Rivera-Toni Bueno i Aranzazu Osoro-Nela Brito.

GetFileAttachment

Roger Badia, Bernat Gisbert, Raquel Martínez, Joan Carles Pradell i Tomàs Puig, en la presentació del torneig de pàdel. FOTO: À. L. P.

A Catalunya, 5 Super Gran Slams

Durant aquest 2019, a Catalunya, només se'n juguen 5, al Vall Parc (Barcelona), al CE Valldoreix, a l'Indoor Berguedà, al Sant Just Pàdel i al Pàdel Center Penedès.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem