Marc Altarriba s'adjudica l'Spanish Junior Open amb solvència

El santcugatenc del Club Tennis Sabadell va guanyar el campionat en la categoria sub-17 sense cedir cap set

El jugador d'esquaix santcugatenc, Marc Altarriba, del Club Tennis Sabadell, es va imposar en l'Spanish Junior Open sub-17, un torneig del circuit europeu que es va disputar a Madrid entre el divendres 10 i el diumenge 12 de juny. Altarriba, així, va aconseguir alçar-se amb el campionat sense cedir cap set en els 4 partits que va disputar, amb un balanç de 12 a 0.

D'aquesta manera, el santcugatenc no donava opcions en la final a Javier Fraser, després de guanyar a l'espanyol 3 a 0. Prèviament, Altarriba havia vençut a l'americà Zachary Starrr en les semifinals per 3 a 0, a l'espanyol Aleix Romero en els quarts de final per 3 a 0 i a l'espanyol Alejandro Hernandez en els vuitens de final, també per 3 a 0.