Mariona Munné, protagonista del Campionat de Catalunya Absolut de tennis taula

La palista santcugatenca va aconseguir 2 medalles d'or, a més del bronze en els dobles femenins juntament amb la seva bessona Laia Munné

La jugadora de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat Mariona Munné va aconseguir 2 medalles d'or en el Campionat de Catalunya Absolut de tennis taula, un campionat que es va disputar a Bàscara entre l'11 i el 12 de juny, en la categoria dobles mix i individual femení. A més, la santcugatenca, juntament amb la seva bessona Laia Munné, va obtenir el bronze en els dobles femenins.

Així doncs, la palista vermell-i-negra va alçar-se amb el trofeu en la categoria individual femenina, després de vèncer en la final a Camila Renata Moscoso per 3 a 0. El torneig de la santcugatenca va ser excels, i és que no va cedir cap set en cap eliminatòria: 0 a 3 en les semifinals vers Lídia Rico, 0 a 3 en els quarts de final contra Raquel Larrubia i 0 a 3 en els vuitens de final davant Abril Masdeu.

D'altra banda, pel que fa als dobles mix, Munné feia parella amb Joan Masip, jugador del CTT Borges Blanques, guanyant la final a Pau Lloret i Sílvia Coll per 2 a 3. Abans, la dupla havia eliminat a Àlvaro Barreneche i Camila Renata Moscoso en les semifinals (2 a 3) i havia fet el propi en els quarts de final vers Laia Munné i Eric Torné (0 a 3).

Finalment, les bessones Mariona i Laia Munné eren terceres en els dobles femenins, després de perdre les semifinals 3 a 1 contra Camila Renata Moscoso i Sílvia Coll. En els quarts de final, les palistes havien eliminat a Abril Escoda i Abril Masdeu per 2 a 3.