Martina Zunino demostra la seva velocitat en el Campionat d'Espanya sub-18

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha aconseguit 5 medalles en el Campionat d'Espanya d'Atletisme sub-18

Fins a 5 atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat han pujat al podi del Campionat d'Espanya d'Atletisme sub-18, un campionat que es va disputar a Jerez entre el dissabte 18 i el diumenge 19 de juny. Així doncs, d'aquestes 5 medalles, destaca l'or de Martina Zunino en els 400 metres tanques.

La santcugatenca, així, demostrava la seva velocitat, i és que ja en les semifinals, Zunino era l'atleta més ràpida, amb un temps d'1:02.29. Ja en la final, de nou la santcugatenca s'imposava a les seves rivals, amb una marca d'1:00.63. Tancaven el podi Ane Algarra (Hiru-Herri), amb 1:01.77, i Duna Viñals (AA Catalunya), amb 1:02:00.

D'altra banda, Antoni González s'adjudicava la medalla de plata en el salt d'alçada, amb un salt de 2.05 metres, per darrere de Juan Francisco Lozano (Trops-Cueva de Nerja) que va acabar amb un salt de 2.07 metres. Finalment, pel que fa als bronzes, l'equip de 4x100 (format per Martina Zunino, Elda Romeva, Helena Santacana i Paula Rodríguez) va assolir la medalla amb un temps de 48.01 segons, Paula Rodríguez ho feia en els 100 metres tanques, amb una marca de 14.02 segons, i Elda Romeva feia el propi en el triple salt, amb un salt de 12.12 metres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem