Morajko i Margalef, plata en el Campionat de Catalunya de balls estàndards

En el seu debut al Campionat de Catalunya juvenil en la categoria 4, la dupla de Sant Cugat va assolir pujar al podi, després de les 5 rutines de ball realitzades durant la competició

La parella del Club Ball Esportiu Sant CugatPatryk Morajko i Irina Margalef, es van adjudicar el subcampionat de Catalunya de balls estàndard en la categoria júnior. Disputada la 15a edició a Mataró, el divendres 1 de novembre, els santcugatencs assolien una meritòria 2a plaça en la categoria 4 (la 5 és la més alta), per darrere de Yago Olivero i Nàhia Martín, del Club Ball Esportiu Royal Dance.

En aquest campionat, les duples han de realitzar 5 rutines diferents, cadascuna d'una modalitat de ball. Així doncs, els santcugatencs van fer vals anglès, tango europeu, vals vienès, slowfox i quickstep. Amb tot, després de les rutines, el jurat va premiar la tècnica de la jove parella de només 14 anys, ui van competir amb altres parelles més professionals. "És un èxit important per a ells. Estan aprenent i professionalitzen el seu ball. Tanmateix, el fet de competir en aquesta categoria i el nivell que van demostrar ja és per si sol rellevant", apunta Àlex Cazorla, entrenador dels santcugatencs.

Patryk Morajko i Irina Margalef ja fa uns anys que ballen conjuntament. Tanmateix, fa poc van decidir fer un pas endavant. "Van voler ser més competitius i millorar la seva tècnica. Aquest subcampionat és un reconeixement a la seva feina", apunta el tècnic de la parella. D'altra banda, Àlex Cazorla es mostra orgullós dels èxits del Club Ball Esportiu Sant Cugat: "El club és pioner en el ball esportiu i compta amb una gran trajectòria i amb balladors de renom. No obstant això, ara és el moment de les noves generacions".

Amb tot, la parella santcugatenca s'estrenarà, el diumenge 10 de novembre, en un campionat de Balls Llatins a Navarcles (Bages). En aquesta categoria, les parelles també realitzen 5 rutines diferents: samba, txa-txa-txa, rumba-bolero, pasdoble i jive. "El pròxim repte és assolir coneixements tècnics i formar-se dins la modalitat dels Opens", sentència Àlex Cazorla.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem