Nou derbi santcugatenc en la Copa Catalunya de Futbol Sala

Després que el FS Sant Cugat vencés el seu partit vers el DR'S Matadepera, l'equip dirigit per Manel Muñoz s'enfrontarà a l'Olimpyc Floresta FS en la 3a fase de la competició

El municipi viurà de nou el derbi de futbol sala, després que aquest darrer cap de setmana el Futbol Sala Sant Cugat vencés 4 a 3 a l'Olimpyc Floresta FS. En aquesta ocasió, el partit es disputarà emmarcat en la 3a fase de la Copa Catalunya, i tot i que encara no es coneix la data exacta, s'haurà de disputar abans del diumenge 17 de febrer.

Mentre que l'Olimpyc Floresta es classificava directament per la 3a fase, després d'haver competit la darrera temporada en la 2a Divisió B, el Sant Cugat entrava en joc en la 2a fase de la competició. Amb això, el conjunt vermell-i-negre vencia per 1 a 2 al DR'S Matadepera, el dimarts 15 de gener, i es classificava per la següent fase de la Copa Catalunya.

En aquesta ocasió, el derbi es disputarà a la ZEM La Guinardera, camp de joc del FS Sant Cugat, ja que l'eliminatòria es disputa a partit únic en el camp de l'equip amb menor coeficient. Tot i que ambdós entrenadors eren conscients que en cas de classificar-se el FS Sant Cugat es retrobarien, l'entrenador del conjunt vermell-i-negre, Manel Muñoz, afirma: "El nostre principal objectiu és mantenir el més aviat la categoria. Amb això, utilitzem aquests partits per donar minuts als menys habituals, inclús a jugadors del sènior B o del juvenil. Tanmateix, sortirem a guanyar".

D'altra banda, l'entrenador del conjunt florestà, Jordi Rozas, senyala: "Tenim ganes de jugar el partit, ja que és la manera més ràpida de refer-se de la darrera derrota. Aprofitarem per intentar treure'ns l'espina que tenim clavada". A més, el tècnic es mostra il·lusionat per classificar-se per la següent fase: "Un derbi sempre fa l'eliminatòria més especial. A més, en cas de classificar-nos, el rival seria el Futbol Sala Palleja, equip on milita Miki, de qui tenim molts bons records", apunta en relació al tanca, Miquel Verdaguer, que la darrera temporada va abandonar el club per seguir competint en la 2a Divisó B Nacional.

 
Comentaris

Destaquem