Obertes les inscripcions per a la Mitja Marató de Sant Cugat

La 36a edició comptarà amb 3 recorreguts diferents (5, 10 i 21 quilòmetres), a més de la Kids Race per a infants

La Mitja Marató de Sant Cugat retorna amb la seva 36a edició, el diumenge 20 de novembre, en una edició en la qual hi haurà 3 recorreguts diferents i una carrera per a infants. Amb això, les inscripcions de la cursa ja estan obertes, una cursa organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat, el Club Muntanyenc Sant Cugat i RPM Sports i la qual espera comptar amb la participació de 3.000 corredors.

Així doncs, amb sortida a l'avinguda del Pla del Vinyet i arribada a la plaça de la Vila, enguany hi haurà la possibilitat de córrer la cursa en les modalitats de 5, 10 i 21 quilòmetres, totes ells passant per racons històrics i emblemàtics de la ciutat. D'aquesta manera, es tracta d'un traçat molt pla i centrat en el nucli històric de la ciutat, al que els i les participants hauran de donar 2 voltes.

En aquesta 36a edició, a més, hi haurà la Kids Race, una cursa pels infants que se celebrarà el dissabte 19 de novembre. En ella podran participar infants nascuts entre el 2007 i el 2018, en curses de 400 metres a 1 quilòmetre de distància.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem