L'Olimpyc Floresta comença a treure el cap, després de guanyar a l'FS Pallejà

Els florestans encadenen el segon triomf consecutiu i s'allunyen de les posicions de descens

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS va sumar un important triomf davant l'FS Pallejà, el dimarts 18 de gener, després de guanyar 5 a 3. Els florestans, amb aquesta victòria, sumen la segona seguida i comencen a deixar enrere els fantasmes del passat, i és que l'equip va encadenar 5 derrotes consecutives que el van enfonsar en les darreres posicions de la classificació.

El partit, però, no va començar de cara pels visitants, i és que l'FS Pallejà va rebre un gol en el primer minut del partit. Els florestans no es van donar per vençuts i, amb gols de Bernat Batllori i Enric Pallé, van capgirar l'electrònic abans del pas pels vestidors.

En la represa, Guillem Munté va posar terra pel mig, no obstant això, el conjunt rival va tornar a retallar distàncies. En els darrers minuts, Marc Cerceira, juntament amb un gol en pròpia dels pallejanencs, van dilapidar qualsevol opció visitant, tot i que el rival va poder anotar el definitiu 5 a 3.

Amb tot, l'equip escala fins a la 8a posició de la classificació. En la pròxima jornada, els florestans s'enfrontaran al Sant Sadurní FS, en l'11a posició i a 3 punts de l'Olimpyc Floresta FS, tot i que compta amb un partit pendent. El partit es disputarà el dissabte 22 de gener, a les 18 hores, al pavelló municipal de la Floresta.