L'Olimpyc Floresta FS aconsegueix la tercera victòria consecutiva a la fase d'ascens

Els florestans guanyen per 2 a 1 al CFS Laguna i continuen invictes en la segona volta de la fase per l'ascens a la Segona Divisió B

L'Olimpyc Floresta FS guanya per 2 a 1 al CFS Laguna i aconsegueix la tercera victòria consecutiva a la segona fase de la Tercera Divisió Nacional. En el partit disputat el dissabte 22 de maig, els florestans s'han endut els tres punts amb un resultat per la mínima, però que els han permès seguir invictes en la segona volta de la competició.

Els de Carlos Nicolás s'han avançat ràpidament al minut 3 amb un gol d'Adrià Santaolalla, però al minut 11, els visitants han empatat a 1. La igualtat s'ha mantingut fins al final quan al minut 36, Xavier Monrabal ha decantat la balança per fer el 2 a 1 definitiu.

Amb això, els blau-i-blancs, sumen el cinquè partit consecutiu sense perdre i pugen a la quarta posició amb 12 punts. Els florestans tancaran la temporada amb la visita al CEFS Santpedor Construccions 360, 2n amb 17 punts, el 29 de maig a les 17:00 hores.

L'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Carlos Nicolás, valora molt positivament la dinàmica de l'equip: "Teníem ganes d'acabar l'any amb una victòria a casa, on aquest any hem aconseguit tornar a ser forts. La veritat és que estem contents, hem sabut corregir els errors de la primera volta i estem sabent competir les segones parts, que era el que ens va penalitzar en la primera volta, el grup ha treballat molt per aconseguir això".

Nicolás ha destacat l'element que ha portat al fet que l'equip estigui invicte en la segona volta: "Crec que ha estat un procés per a l'equip, ja què per jugar aquests tipus de partits es necessita d'un aprenentatge. La primera volta ens va servir per situar-nos, però en aquesta ens hem quedat amb ganes de més, perquè ja només ens queda un partit".