L'Olimpyc Floresta FS assoleix un empat agredolç en l'estrena com a local

Els florestans han dominat en la 1a part, però no han pogut acabar sentenciat el partit

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha empatat a 3 davant del Tecnovit Alforja FS, el dissabte 9 d'octubre, en l'estrena dels florestans com a locals aquesta temporada a la 3a Divisió Nacional. L'equip ha perdonat massa en la 1a part i, després de capgirar en la represa, ha vist com els visitants igualaven l'enfrontament en els darrers minuts del partit.

En la 1a part, l'Olimpyc Floresta FS ha estat amo i senyor del joc i ha pogut avançar-se en el marcador gràcies a una diana de Bernat Batllori. A més, durant aquest primer parcial, els florestans han enviat 4 pilotes al pòster, no obstant això, el Tecnovit Alforja FS ha pogut igualar el partit abans del pas pels vestidors.

En la represa, el partit s'ha equilibrat i han estat els visitants els que han colpejat primer (1 a 2). Marc Cerceira, però, amb un doblet, ha pogut capgirar el marcador i col·locar el 3 a 2. Finalment, en les acaballes del partit, el Tecnovit Alforja FS ha assolit l'empat jugant de 5.

Carlos Nicolás, tècnic dels florestans, considera que l'equip ha merescut més: "La primera part hem estat molt superiors als rivals, però en la represa ells han corregit i a nosaltres ens ha costat imposar-nos. Marxo amb la sensació que hem deixat escapar 2 punts, sobretot en la 1a part. Tot i això, content amb les bones sensacions de l'equip tant en el joc, com en l'actitud".

Amb això, els florestans encara no coneixen el que és la derrota i rebran la pròxima jornada l'Associació Esportiva Penya Esplugues, el dissabte 16 d'octubre. "Ens enfrontem a un dels màxims favorits a pujar a la 2a Divisió Nacional B, ja que mantenen pràcticament els jugadors que la darrera temporada van perdre la categoria. És un equip amb un gran potencial ofensiu, així que viurem un partit a casa d'aquells que fan afició" ha sentenciat el tècnic florestà.

 
 
Comentaris

Destaquem