L'Olimpyc Floresta FS cau 2-5 amb el Pou Escorial i perd el primer partit de la temporada

Els florestans cauen en un partit d'alta intensitat davant un combatiu Pou Escorial i sumen la primera derrota a la Tercera Divisió Nacional futbol sala

L'Olimpyc Floresta FS ha perdut aquest dissabte 24 d'octubre al Pavelló de la Floresta per 2 a 5 davant el Pou Escorial en què ha suposat la primera derrota dels florestans a la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans han plantat cara a un intens equip visitant que, com els blanc-i-blaus, arribaven invictes en la competició. El Pou Escorial ha mostrat un major nivell en atac i al final el partit ha acabat amb derrota per 2 a 5. Aaron Plaza ha avançat els visitants al minut 16 de la primera part del partit. Els altres gols han arribat a la segona part, just a la represa, en la primera jugada Pol Montserrat ha fet el segon, també per als sabadellencs. Després, en un interval de 9 minuts han arribat 2 gols d'Enric Pallé, de l'Olimpyc Floresta i un altre de Pol Montserrat, per posar el 2-3 en el marcador. Finalment, el Pou Escorial, ha arrodonit la victòria amb gols de Raul Martín i José Aguilera posant el 2-5 definitiu.

D'aquesta forma, l'Olimpyc Floresta suma la primera derrota en la competició i és 4t a la classificació de la Tercera Divisió amb 7 punts després de 2 victòries, 1 empat i 1 derrota. D'altra banda, els sabadellencs s'erigeixen líders de la competició amb 9 punts i invictes amb 3 victòries en 3 partits.

En línies generals ha estat un partit d'alta intenistat en el total dels 40 minuts que s'han disputat, hi han hagut moltes alternatives en atac i el resultat podria haver acabat amb un marcador més gran del 2-5 que ha acabat reflectint, tant ha estat així, que els visitants han enviat la pilota al pal fins a 6 ocasions. Els sabadellencs s'han sentit millor en la pista de forma general i han dominat el partit en la major part dels minuts. Tot i això, l'Olimpyc Floresta també ha plantat cara i, tot i el resultat final, també ha tingut ocasions per marcar més de 2 gols. Tot i això, els errors puntuals de la defensa florestana, sobretot a la segona part, han marcat el guió del partit. Encara que, han estat provocats, per una pressió molt avançada dels sabadellencs, cosa que ha incomodat molt als locals al llarg del partit.

Primera part igualada

L'enfrontament ha començat amb un alt ritme per part dels dos equips, en què hi ha hagut arribades a les respectives porteries, però sense acabar de trobar els espais interiors, on s'han pogut veure molts xuts des de fora de l'àrea. Amb això, en la primera jugada del partit, el Pou Escorial ja ha tingut el primer pal del partit, a peus de Raul Martín des de la cantonada, un jugador que ha donat molts problemes per la banda durant tot el partit.

Amb el pas dels minuts, cap equip ha dominat clarament el rival i el partit estava igualat. En general, els sabadellencs es trobaven més a gust a la pista i l'Olimpyc Floresta no ha creat excessiu perill a la seva porteria. El Pou Escorial, ha estat tota l'estona un equip difícil d'intimidar tant tàcticament com físicament, i això ho ha notat l'equip florestà durant tot el partit. Els visitants han tingut diverses ocasions i una d'elles l'ha hagut de treure Pau Ruiz de sota la porteria.

Amb la igualtat, cap equip ha volgut arriscar massa, però a partir del minut 10 de la primera part si que s'ha vist un Olimpyc Foresta més defensiu, i el Pou Escorial ha agafat el control. Amb l'atac continuu dels sabadellencs, que per contra l'Olimpyc aprofitava amb contraatacs, ha arribat el primer gol del partit, de la part visitant. Una errada en defensa de Daniel Freixa amb una passada, que ha tallat Aaron Plaza, ha suposat el 0-1 al marcador.

Després del gol, el guió no ha canviat, i el Pou Escorial s'ha crescut amb el gol a favor, tant és així, que ha tingut dos tirs al pal consecutius. L'Olimpyc Floresta ha anat clarament de mes a menys, i la bona defensa dels visitants, ha fet que el partit anés al descans amb 0-1 al marcador.

Els errors en defensa han condemnat a l'Olimpyc a la segona part

A la represa, l'Olimpyc ha sortit desconnectat i just en la primera jugada de la segona part, quan només s'havien complert 40 segons una recuperació dels sabadellencs ha suposat el gol de Pol Montserrat, i el 0-2 al marcador.

El 0-2 ha calmat una mica el partit però el Pou Escorial, ha seguit amb la mateixa intensitat que durant els primers 20 minuts. Tot i els dos gols de desavantatge, l'Olimpyc Floresta no s'ha desanimat i també ha tingut ocasions per retallar distàncies en el marcador. En general, ha estat un partit de moltes alternatives i ocasions per als dos equips. Al minut 24, Enric Pallé, ha finalitzat una bona jugada col·lectiva de l'Olimpyc Floresta i ha posat l'1-2 i l'esperança de poder revertir el resultat. Tot i això, davant un Pou Escorial, que no s'ha arronsat i no s'ha posat nerviós amb l'1-2 dels locals.

Els últims 10 minuts, han tingut de tot, amb més tirs al pal del Pou Escorial, i bones aturades del porter visitant Carlos Sánchez. A més d'aquestes ocasions, al minut 30, el Pou Escorial ha fet l'1-3 a càrrec de Pol Montserrat amb una bona jugada individual. Tres minuts després, Enric Pallé, ha tornat a marcar per a l'Olimpyc Floresta, el gol que suposava el 2-3.

A falta de més de 2 minuts, l'entrenador de l'Olimpyc Floresta, Nico Montoya, ha decidit jugar amb el capità Miquel Verdaguer de porter-jugador. Els florestans han jugat bé amb l'atac de 5, però en una mala basculació defensiva, Raul Martín, ha fet el 2-4 i ha posat la sentència al partit. Per tancar la victòria visitant, Jose Aguilera, ha fet el 2-5 amb un gol a porteria buida, ja que l'Olimpyc Floresta estava totalment volcat a l'atac.

Després del partit Nico Montoya n'ha fet la seva valoració: "Han sabut aprofitar tres errors clau que hem tingut a la nostra àrea i en aquests partits que són tan igualats i tan intensos, els errors no forçats, es penalitzen molt. Ells tenen molta qualitat de cara al gol, i nosaltres avui, en aquest aspecte, no hem estat bé. Crec que el 2-4 ens ha fet molt mal". Finalment, ha sentenciat que "hem jugat contra un equipàs que sabut portar al límit tots els aspectes del partit".

La propera jornada, l'Olimpyc Floresta visita la pista de l'Olesa FS, cuer de la classificació amb 0 punts, juntament amb el CCR Castelldefels, i que no ha guanyat cap partit. El partit es disputarà el dissabte 7 de novembre a les 17:15 hores.