L'Olimpyc Floresta FS deixa escapar el triomf en el tram final del partit

Amb l'empat, els florestans es mantenen en la zona còmoda de la classificació

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha empatat 2 a 2 davant el CFS Imuntanya Linyola, el dissabte 12 de febrer, en un partit en el qual els locals anaven per davant en el marcador. Els florestans han estat capaços de capgirar el 0 a 1 inicial, tanmateix, han deixat escapar els 3 punts en els darrers minuts de l'enfrontament.

El partit ha començat desfavorable per als interessos dels florestans, i és que el conjunt local ha pogut obrir la llauna en el minut 4. Abans del pas pels vestidors, però, Víctor Olivera ha forçat l'empat per a l'Olimpyc Floresta FS.

En la represa, els locals han buscat remuntar l'enfrontament i així retrobar-se amb el triomf. D'aquesta manera, i gràcies a la insistència local, Marc Cerqueira ha aconseguit marcar el 2 a 1 en el minut 29. Quan semblava que els blau-i-blancs sumarien els 3 punts, el CFS Imuntanya Linyola ha empatat el partit, quan restaven poc més de 2 minuts de joc.

Amb aquest empat, l'Olimpyc Floresta FS se situa en la 7a posició, en una posició estable de la classificació. En la pròxima jornada, l'equip visitarà la pista del Tecnovit Alforja FS, el dissabte 19 de febrer, conjunt que es troba en la 3a posició de la competició.