L'Olimpyc Floresta FS es deixa remuntar i continua en una mala dinàmica

Els florestans es deixen remuntar un 2 a 0 i sumen la quarta derrota consecutiva

L'Olimpyc Floresta FS perd per 2 a 3 davant el CFS Molins 99 i suma la quarta derrota consecutiva. Els florestans no aconsegueixen revertir la mala dinàmica i s'allunyen de les posicions capdavanteres a 3a Nacional.

En el partit disputat el dissabte 27 de novembre, els florestans van començar molt bé el partit, i és que en només dos minuts, Marc Cerqueira entre el 7 i el 9 va fer dos gols per posar el 2 a 0 en el marcador. No obstant això, l'alegria va durar poc, perquè un minut després els visitants van fer el 2 a 1 i posteriorment, abans del descans van poder aconseguir fer l'empat a 2 i tornar a igualar el partit. A la segona part es va mantenir l'empat a 2, però en els darrers instants del matx, el conjunt visitant va fer el 2 a 3 capgirant el 2 a 0 inicial de l'Olimpyc Floresta FS.

L'entrenador dels florestans, Carlos Nicolás, ha fet autocrítica de la mala situació de l'equip: "Estem en una mala dinàmica, el màxim responsable d'aquesta situació soc jo, els jugadors estan entrenant molt bé i amb un bon compromís, però les coses no estan sortint. Vam començar bé el partit amb 2 a 0, va ser un partit molt igualat, a la segona part crec que vam ser superiors, per mi el just hagués estat un empat, però en un contraatac ens van fer el tercer i es va acabar el partit".

Amb això, els blau-i-blancs, baixen fins l'11a posició de la taula amb 7 punts, amb un balanç de 2 victòries, 1 empat i 5 derrotes en 8 partits. La propera jornada, els de Carlos Nicolás visiten la pista del CEFS Rubí, equip de la part alta de la taula, 5è amb 15 punts, el dissabte 11 de desembre a les 18:15 hores.