L'Olimpyc Floresta FS fa els deures i serà a la fase per l'ascens a Segona Divisió B

Els florestans guanyen 6-0 de forma clara, tot i que en un costós partit davant el cuer, el CCR Castelldefels, que han sentenciat a la segona part

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala s'imposa, aquest diumenge 21 de febrer, per 6 a 0 al CCR Castelldefels i es classifica per a la fase d'ascens a la Segona Divisió B.

Els florestans, clarament superiors han guanyat un partit en què els ha costat molt aconseguir l'avantatge. El rival ha aguantat durant molts minuts per intentar tenir opcions, però al segon temps l'Olimpyc Floresta FS ha sentenciat la victòria.

A la primera part han tingut múltiples ocasions, però no ha estat fins al minut 11 de partit quan Enric Pallé ha obert la llauna per als florestans. Amb l'avantatge han seguit buscant la porteria rival, però s'ha arribat al descans amb només 1-0 al marcador.

A la segona part l'Olimpyc Floresta FS ha continuat insistint i tot i que els visitants han aguantat, en els 10 minuts finals els florestans han sentenciat el partit. En tres minuts Adrià Santaolalla, Miquel Verdaguer i Guillem Munte han posat el 4-0 i la tranquil·litat total per als florestans, que en alguns moments han sentit l'ansietat de no poder ampliar el marcador. Finalment, a dos minuts pel final un altre cop Santaolalla i Daniel Freixa han arrodonit la victòria amb dos gols més i han posat el 6-0 final.

Després del partit l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FSCarlos Nicolás ha valorat la important victòria: "Els primers 25 minuts ens ha costat molt, també teníem una mica de nerviosisme per la situació de poder classificar-nos per la fase d'ascens aquí a casa. A partir del segon gol ens hem tranquil·litzat i ha sigut tot més fluid".

El tècnic també ha valorat la classificació per a la fase d'ascens: "Aquest no era el nostre objectiu a principi de temporada perquè la meitat de l'equip era nou. Però han anat passant les setmanes i hem crescut molt, els jugadors han treballat molt i s'ho mereixen, sobretot en un any complicat. La idea es seguir treballant igual en una segona fase que serà dura, però que la gaudirem molt".

A falta d'una jornada per finalitzar la primera fase l'Olimpyc Floresta FS s'assegura la segona plaça del grup 3 i la classificació per a la segona fase per l'ascens. Els florestans són segons amb 31 punts i encara poden optar a la primera plaça, que ara mateix és del Pou Escorial amb 32 punts.

El darrer partit serà a la pista del CFS Esparraguera, 7è amb 16 punts, el dissabte 27 a les 19:30 hores.

Els florestans desaprofiten les ocasions a la primera part

El partit ha començat amb el control de la possessió per als florestans i amb combinacions ràpides per tal de sortir de la tímida pressió inicial dels visitants i ja en els primers instants han començat a tenir apropaments perillosos a la porteria rival.

L'equip rival ha seguit tancat al darrere i els de Carlos Nicolás han continuat amb una bona pressió. Al minut 5, Víctor Olivera ja ha tingut la primera clara per als florestans amb un xut creuat des de la dreta que ha enviat al pal. A més, el mateix Olivera ha tingut dues oportunitats més per encetar el marcador.

El partit era un "atac i gol" constant de l'Olimpyc Floresta FS, però no ha acabat de materialitzar les ocasions que ha tingut. Amb això, l'equip rival s'ha refet per un moment del control total de l'Olimpyc Floresta FS i una pèrdua de Xavier Monrabal ha deixat sol a un jugador de l'equip visitant, però Pol Pérez ha aturat el mà a mà i ha evitat un ensurt als blau-i-blancs.

Quan menys ocasions estaven tenint els florestans, després d'una recuperació, Pol Pérez ha deixat la pilota a Enric Pallé i aquest gairebé des de la meitat de la pista ha realitzat un fort xut i ha superat el porter rival per obrir la llauna i posar l'1-0 en el marcador al minut 11.

Amb l'avantatge el control del partit ha continuat sent per a l'Olimpyc Floresta FS, però no ha tingut tantes oportunitats com als primers 10 minuts, tot i això, en els darrers instants de la primera part, Miquel Verdaguer ha tingut el 2-0 en una falta a la frontal de l'àrea. Els de Carlos Nicolás mereixien un resultat més ampli, però no acabaven de trobar-se del tot còmodes en la pista i el marcador només ha acabat amb 1-0 en el marcador.

Els florestans certifiquen la victòria al segon temps

La segona part ha iniciat igual que la primera, amb un Olimpyc Floresta FS molt actiu quan ha tingut el control de la pilota. A més, ha seguit tenint oportunitats a peus de Víctor Olivera i Daniel Freixa. Al minut 4, una passada llarga d'Olivera cap a Xavier Monrabal ha estat a punt de suposar el 2-0, però aquest últim ha errat el mà a mà amb el porter rival.

A partir del 6 de la segona, el CCR Castelldefels també ha tingut per moments el control de la pilota però sense generar molt perill a la porteria de Pol Pérez. Els florestans estaven jugant amb foc, ja que el marcador era molt curt amb només un gol d'avantatge.

Tot i això, al minut 10 en un contraatac conduït per Enric Pallé, aquest ha fet una passada de cullera cap a Adrià Santaolalla i aquest de primeres amb un xut creuat ha fet el 2-0 i ha posat el gol de la tranquil·litat per als de Carlos Nicolás.

Amb el segon gol en el marcador els locals s'han sentit molt més còmodes i han jugat amb més pausa i només 2 minuts més tard ha arribat el 3-0. Aaron Ajoku ha recuperat la pilota gràcies a una bona pressió i ha vist desmarcat a Miquel Verdaguer pel mig, que no ha perdonat el tercer. Els locals han seguit apretant i en la posterior jugada Guillem Munte ha fet el quart després d'un xut de Sergio Nuñez i ha ampliat el marcador amb 4-0.

En els darrers minuts l'Olimpyc Floresta FS ha cedit una mica de terreny i ha esperat al darrere per tenir un contaatac i fer el cinquè. En una d'aquestes ocasions amb una jugada individual, Adrià Santaolalla ha fet el cinquè amb un xut que no ha acabat d'atrapar el porter i la pilota ha entrat dins la xarxa. Finalment, a 45 segons pel final Daniel Freixa ha fet el 6-0 i ha posat la cirereta a una important victòria de l'equip florestà.