L'Olimpyc Floresta FS empata a la pista del Castellar per iniciar la temporada

Els santcugatencs van tenir la victòria a tocar amb el 3-6 però tres gols del Castellar a les acaballes del partit van suposar l'empat final

L'Olimpyc Floresta FS va arrancar la temporada a Tercera Divisió Nacional amb un dur empat (6-6) a domicili contra el FS Farmàcia Catalunya Castellar, el dissabte 1 d'octubre. Amb això, els florestans van desperdiciar l'oportunitat d'arrencar la competició amb 3 punts d'or.

Els santcugatencs van començar el partit per darrere en el marcador després d'un inici horrible i fulgurant amb dos gols locals en els tres primers minuts de partit. Daniel Martí i Miquel Verdaguer es van encarregar de posar la igualada poc després. Deu minuts bojos per iniciar el partit i deixar-lo com havia començat, amb 2-2 al marcador. Encara que abans del descans un nou gol del FS Castellar va posar el 3-2 amb el que es va arribar a la mitja part.

A la represa els de Joan Pinilla van capgirar per complet la dinàmica i és que amb tres gols en deu minuts el marcador es va posar 3-5. Pau Ruiz, Guillem Munte i Víctor Olivera van ser els artífexs de la remuntada. Un nou gol de Miquel Verdaguer feia augurar una victòria final i clara dels santcugatencs. Però malauradament la rauxa final del FS Farmàcia Catalunya Castellar va ser massa per l'Olimpyc Floresta FS i tres gols en tres minuts van acabar col·locant el definitiu 6-6.

Estrena amarga per part de l'Olimpyc Floresta FS que la setmana que ve rebrà el Parets FS per obrir la temporada a casa.