L'Olimpyc Floresta FS goleja a domicili i torna al camí del triomf

Els florestans guanyen en la seva visita a l'ENFAF Construccions Modernes Andorra i sumen el segon triomf del curs

L'Olimpyc Floresta FS supera de forma clara al cuer, ENFAF Construccions Modernes Andorra, per 1 a 6 i se situa a la part alta del grup 2 de 3a Nacional. Amb aquest triomf tornen a guanyar després de dos partits sense fer-ho i aconsegueixen la segona victòria del curs.

En el partit disputat el dissabte 23 d'octubre, han estat superiors de principi i a fi. Ja en el minut 2, Miquel Verdaguer ha fet el 0 a 1, en el 10 els locals s'han marcat en propia porteria i en el tres minuts mes tard Marc Cerqueira ha fet el 0 a 3 per encarrilar el partit. A la segona part, Miquel Verdaguer ha tornat a repetir per fer el 0 a 4, els locals han fet l'1-4 i Víctor Olivera ha tancat la golejada amb dues dianes mes per posar l'1 a 6 definitiu.

Amb això, l'Olimpyc Floresta suma 7 punts en les quatre primeres jornades amb 2 victòries, 1 empat i 1 derrota. El proper partit dels santcugatencs serà a casa davant l'Esmebages CEFS Santpedor, el diumenge 30 d'octubre a les 16:00 hores.