L'Olimpyc Floresta FS goleja al líder a domicili i suma el primer triomf a la segona fase

Els florestans s'imposen de forma clara al líder, el Pou Escorial, per 3 a 7 i aconsegueixen la desitjada primera victòria a la fase per l'ascens a Segona Divisió B

L'Olimpyc Floresta FS guanya a la pista del líder el Pou Escorial per un contundent resultat de 3 a 7 i suma la primera victòria en la segona fase de la Tercera Divisió Nacional. En el partit disputat aquest dissabte 8 de maig, els florestans aconsegueixen la primera victòria després d'acumular 3 empats i 3 derrotes en els primers 6 partits que han jugat.

Els florestans han aconseguit un clar triomf sobre el Pou Escorial, el primer classificat i invicte de la competició i es treuen l'espina de no haver pogut guanyar en els tres partits anteriors d'aquesta temporada davant els sabadellencs. Els locals s'han avançat dos cops al marcador (1-0 i 2-1) en els primers 4 minuts de partit, marcador amb pocs gols amb el qual s'ha arribat al final de la primera part. Tot i això, en els segons 20 minuts, els blau-i-blancs han posat la directa i amb dos gols en pròpia porteria del Pou Escorial i amb 4 gols més, un de Xavier Monrabal, 2 d'Enric Pallé i un altre del porter Pol Pérez, han posat un gran resultat a favor seu per 2 a 6. En els instants finals, el marcador s'ha arrodonit amb un gol del Pou Escorial i Adrià Santaolalla ha fet el 3-7 per certificar el primer triomf de l'Olimpyc Floresta FS, en aquesta fase, de forma molt clara.

El tècnic del conjunt florestà, Carlos Nicolás, ha valorat el gran triomf de l'equip: "Ha estat un partit molt tens, ells es juguen l'ascens i ha estat igualat fins a la segona part, aquest cop nosaltres hem competit els 40 minuts i hem estat molt concentrats i amb molt bona actitud, crec l'equip ha estat enorme i estic molt content".

També ha destacat que l'equip es treu un pes per haver aconseguit el primer triomf: "La veritat és que sí, i a més amb una gran superioritat a la segona part, sobretot trencant els dolents segon temps que hem tingut fins ara, on ens han donat sempre la volta al marcador. Avui el grup tenia clar el repte de mantenir el nivell tot el partit".

Amb això, l'Olimpyc Floresta FS, surt de la darrera posició en el grup 2 de la fase d'ascens a la Segona Divisió B, i és 5è amb 6 punts. La propera jornada rep el cuer, el Guixés Fibra FS Solsona, el dissabte 15 a les 18:00 hores.