L'Olimpyc Floresta FS guanya a domicili i segueix escalant posicions

Els blau-i-blancs han pogut sentenciar en la 2a part, tot i que han acabat encaixant 2 gols en els darrers minuts

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha guanyat 3 a 4 vers el CEFS Santpedor, el dissabte 12 de març, en un partit en el qual els florestans han sentenciat en la represa. Amb aquest triomf, l'equip segueix en un bon estat de forma d'ençà del 2022 i ja ocupa la 6a posició de la classificació.

Així doncs, el partit s'ha posat ràpidament de cara per als interessos florestans, i és que Miquel Verdaguer ha anotat el 0 a 1 en el minut 2 del partit. Els locals, però, no s'han ensorrat i han aconseguit l'empat just abans del pas pels vestidors.

En la represa, l'equip ha incrementat la seva intensitat, i fruit d'això, ha arribat l'1 a 2, gràcies a Miki Verdaguer. El jugador de l'Olimpyc Floresta FS, a més, estava en un estat pletòric, i és que el propi Verdaguer ha anotat l'1 a 3, certificant així un hat-trick. Els visitants estaven còmodes i han pogut sentenciar amb una diana de Pau Ruiz, tot i que en els darrers 4 minuts, un gol local i una diana en pròpia de Nicasio Piazza, han posat la por en el cost dels florestans, que, tot i això, han acabat sumant els 3 punts.

Amb aquesta victòria, l'equip se situa en la 6a posició de la classificació, situant-se a només 6 punts del CEFS Rubí, tercer classificat. En la pròxima jornada, l'Olimpyc Floresta FS rebrà la visita del Futsal Lleida, 5è classificat i 1 punt per sobre dels florestans, tot i que equip que compta amb 2 partits pendents.