L'Olimpyc Floresta FS es queda a les portes de la primera victòria a la fase d'ascens

Els florestans perden en el debut a la fase pel retorn a Segona Divisió B per 4 a 3 amb l'FS Linyola en un partit en què a la primera part s'han imposat per 1 a 3

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala perd per 4 a 3 en la seva visita l'FS Linyola i suma la primera derrota en la fase per l'ascens a la Segona Divisió B.

En el partit disputat el dissabte 13 de març, els florestans han arribat al descans amb un marcador molt favorable d'1 gol a 3. Al minut 2, Víctor Olivera ha avançat 0 a 1 a l'Olimpyc Floresta FS, Carles Ambrós ha empatat a 1 el partit per als lleidatans al minut 8, i en els dos minuts posteriors, 9 i 11, Aaron Ajoku i Guillem Munte han posat l'1-3.

A la represa, els florestans no han pogut mantenir aquest avantatge i l'FS Linyola ha remuntat el partit. Dos gols de Carles Ambrós, que ha firmat la seva tripleta particular i un de David Vendrell a dos minuts pel final han posat el 4 a 3 definitiu i han certificat la desfeta dels blau-i-blancs.

L'entrenador de l'Olimpyc Floresta FSCarlos Nicolás ha lamentat la derrota després de la bona primera part de l'equip: "Al primer temps vam competir molt bé, al nivell que vam demostrar a la primera fase. Sabíem els seus punts forts i els vam contrarestar molt bé. A la segona part ells no van baixar el ritme, nosaltres vam deixar de ser tan intensos i ens van anar guanyant terreny. Crec que el més just hauria estat un empat".

La desfeta deixa un gust agredolç a l'entrenador: "Per una part estem contents per haver competit en una pista molt difícil, però per l'altra banda, no tant, perquè al descans no esperàvem aquest resultat final".

L'Olimpyc Floresta FS comença la competició amb una derrota tot i plantar cara a un dels equips més potents en la lluita per l'ascens, amb això, és quart a la classificació amb 0 punts.

La propera jornada l'Olimpyc Floresta FS rep la visita del Pou Escorial, equip amb el qual en la primera fase va perdre per 2 a 5 en el partit disputat a La Floresta. El matx es disputarà el dissabte 20 de març a les 18:00 hores.