L’Olimpyc Floresta FS rep una dura golejada per 7-1 en la seva visita al Pou Escorial

Els florestans desprofiten l’oportunitat de situar-se líders de la classificació en un duel contra el primer classificat de la Tercera Divisió Nacional

L'Olimpyc Floresta FS cau aquest dissabte 23 de gener, a la tarda, per una àmplia golejada de 7 a 1 en la seva visita al líder, el Pou Escorial, en un duel directe per les primeres places.

Amb aquesta derrota, els florestans desaprofiten una gran oportunitat per col·locar-se líders en solitari del grup 3 de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els blau-i-blancs han perdut el segon partit de la temporada davant el millor rival de la categoria, els sabadellencs segueixen invictes amb 7 victòries, 4 empats i cap derrota. Per la seva banda, l'Olimpyc Floresta FS té un balanç de 6 victòries, 4 empats i 2 derrotes.

Pel que fa al partit, els florestans en cap moment han tingut opció a endur-se els tres punts. La primera part ha acabat amb un abultat resultat de 4-0 amb dianes de Pol Montserrat, Jose Aguilera, Jacinto Aranda i Raul Martín anotades entre els minuts 5 i 15. A la segona part, els sabadellencs han arrodonit la victòria amb dos gols de Xavier Mata i un altre de Jose Aguilera que han posat el 7-0. Ja a les acaballes del partit, a un minut pel final, Enric Pallé ha fet el gol de l'honor per als florestans i ha posat el 7 a 1 definitiu.

La desfeta segueix deixant als florestans a la segona plaça, i en posició de play-off d'ascens, però veuen retallada la distància amb els seus perseguidors. L'Olimpyc Floresta FS és segon amb 22 punts empatat amb el tercer, el CEFS Santpedor. Per darrere Grups Arrahona i CEFS Rubí, 4t i 5è, estan empatats a 21 punts en una classificació on la lluita per les primeres places està molt igualada.

L'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Nico Montoya, analitza la dura derrota del seu equip: "Va ser un partit on el rival va ser clarament a nosaltres des de el primer minut, tant en la intensitat en la pressió com en l'actitud en atac, sempre buscant fer-nos mal. Ells van sortir endollats des del principi i el marcador ho diu tot, a més, a la segona part el partit va tenir la mateixa tònica. Ahir van demostrar que amb el partit que van fer són el millor equip del grup".

I també ha parlat sobre l'objectiu en els quatre partits que li queden a l'equip en aquesta primera fase: "Si no contem a l'Escorial, màxim favorit a passar entre els tres primers, queden dos llocs per a quatre equips. Estarà tot molt igualat fins al final i són quatre partits en què volem treure els 12 punts".

La propera jornada l'Olimpyc Floresta FS rep a casa el FS Olesa, penúltim classificat amb 5 punts i que només ha guanyat un partit, el dissabte 30 de gener a les 18:00 hores. "És un equip que ve d'empatar en la darrera jornada amb el Pou Escorial i evidentment ens posarà les coses molt difícils", ha sentenciat Montoya.